Actualizado:
20 enero 2017
01:00

TEXTOS MULTIDIFUSIÓN

Artículos remitidos por particulares y entidades a todos los medios de comunicación

Qué es el ROM de Cocentaina. RAY MONTAVA. Miembro del PP de Cocentaina

16-01-2017 El ROM es el reglamento orgánico municipal que pretende ordenar la vida pública contestana y que se encuentra en fase de negociaciones para elaborar un borrador que pueda ser elevado a los partidos políticos para que lo aprueben, propongan mejoras o rechacen el texto. El texto es un cúmulo de artículos que, de alguna forma, formalizan las relaciones internas del ayuntamiento. Relaciones que, bien por el día a día o bien por el talante de las formaciones políticas ya existían y no habían llevado a (...)

Un CEFIRE para Alcoy. LUCIA GRANADOS. Concejal de Ciudadanos en Alcoy

07-12-2016 [(

UN CENTRO DE FORMACIÓN, INNOVACIÓN Y RECURSOS EDUCATIVOS (CEFIRE) PARA ALCOY Y COMARCA. El Gobierno Municipal, en el último pleno celebrado el pasado lunes 28 de noviembre, aceptó un ruego del grupo municipal de Ciudadanos Alcoy, fruto del trabajo del grupo de educación formado por los afiliados Enrique Peidro y Evarist Carbonell, en el que se solicitaba la posibilidad de estudiar reabrir el CEFIRE de Alcoy.

El ruego ponía de manifiesto la situación actual en la que están los docentes de la ciudad de Alcoy y de la Comarca, desde que en la anterior legislatura, el Gobierno Autonómico, cerró el CEFIRE de Alcoy, y resaltaba la necesidad del recurso dada la importancia de la formación continua de los profesores y maestros.

En ese momento, los docentes se tenían que desplazar al CEFIRE de Elda, pero con la nueva reestructuración, ahora forman parte del de Alicante con los inconvenientes que ello conlleva.

C’s, ha conocido que se tiene prevista la apertura para el ejercicio 2017 de CEFIRES en Elche, Gandía y Sagunto, por lo que insistimos en que ahora es el momento oportuno para que nuestro Gobierno Municipal reivindique el CEFIRE para Alcoy que tanta población abarca.

|couper{200]

Carta oberta a la senadora de PODEM, Maria Vicenta Jiménez. ALFREDO ALBERO. Secretari General de PODEM-Alcoi

29-11-2016 [(

Maria Vicenta, A la vista d’algunes de les teues intervencions en xarxes socials i amb tot el meu respecte, t’he de dir que crec que estàs una mica equivocada.

La polèmica que avui està prenent cada dia més envergadura al si de PODEMOS, per tot arreu de l’Estat espanyol, no tracta al voltant de si trenquem PODEMOS en dos trossos o ens quedem junts.

La polèmica – molt saludable, per altra part – és al voltant d’un posicionament polític, si cap, molt més important:

¿Fem de PODEMOS un partit d’esquerres, més o menys paregut a IU però una mica més modernet? o ... per contra,

¿Seguim fidels a aquella transversalitat, sense preferències ideològiques, que ens va permetre arribar a reunir més de cinc milions de vots, a les eleccions generals del 20-D?.

El que defenen Iñigo Errejon, Jorge Moruno, Jorge Lago, Rita Maestre, Clara Serra i un llarg etcetera, cada dia major, no és trencar o no PODEMOS. Res d’això. El que alguns estem obstinats a aconseguir és que PODEMOS, fidel a aquella transversalitat tan consubstancial a un partit que ens declarem hereus del 15M, avance clarament cap a la unitat de tots aquells homes i dones que volem un futur sense corrupció, sense retallades de serveis públics i amb una millor i major democràcia per a aquesta nació de nacions que és Espanya.

PODEMOS no necessitem adscriure-ns a cap ideologia d’esquerres. Les ideologies d’esquerres són teories polítiques que pretenen ser una guia per a l’abolició del capitalisme i la construcció d’una nova societat superadora de la vella. Avui, en aquest país, no és eixa la batalla que toca dur endavant. La batalla que hem de guanyar és la batalla contra la corrupció que està podrint el país, contra la pobresa galopant a la que cada dia cauen més milers d’homes i dones i per guanyar les institucions del Estat per a la nostra gent.

En poques paraules: no volem canviar el sistema econòmic, sols volem canviar el govern per a què es governe tenint en conter a la majoria de la gent i no per a saquejar l’Estat en benefici dels poderosos.

Per tal de guanyar eixa batalla i no l’altra, necessitem construir la unitat d’eixa majoria de gent que, hi ha una bona part que encara no ens vota, però que, sense dubte, estarà d’acord amb les nostres aspiracions d’un futur millor per a nosaltres i els nostres fills. Eixa majoria no l’aconseguirem alçant les banderes i els símbols de l’esquerra.

Eixa unitat, superadora de la unitat de l’esquerra, si va acompanyada d’un fer les coses bé per part nostra, sí que te possibilitats d’agrupar als milions d’electors que ens falten per tal d’aconseguir el suport parlamentari suficient i formar un govern de canvi.

Avui, al nostre partit, està molt viu el debat al voltant d’aquests dos posicionaments. Mira si està viu que inclús hi ha alguns que van més lluny. Hi ha dirigents que diuen que: "...Podemos discutirá en su congreso estatal, Vistalegre II, la posible integración con IU.", una integració en la qual, " ... IU ha pedido "superar" la coalición "lo antes posible".

Per tant, dic el mateix que he dit al començ: avui, la polèmica no és al voltant de si trenquem o no trenquem PODEMOS. La polèmica està entre si fem de PODEMOS un partit més d’esquerres, condemnat a poc més que la marginalitat i l’ostracisme polític, o tornem als orígens de transversalitat, per damunt de l’eix dreta-esquerra, per tal de fer possible la unitat de totes i tots els electors que tinguen una aspiració real de canvi.

Ja per acabar, et dic tot açò per carta perquè nosaltres no hem d’amagar-li els nostres debats a la població. Tot el contrari. Som un partit de nou tipus, radicalment partidari de la transparència i com a tal, volem que les parets del nostre partit siguen de cristal.

Salutacions.

|couper{200]

Socialdemocracia vs. Populisme. TOÑI SERNA. Secretària d’organització del PSPV-PSOE en la província d’Alacant i diputada autonòmica.

28-11-2016 Fa poc més de dos mesos, llegia un article en el qual Manuel Cruz, diputat independent del PSC en el Congrés dels Diputats, reflexionava sobre la idea, amb clara ironia, que tots són o volen ser (...)

La "volta als ponts gran" en algo más de noventa días. JORGE SEDANO DELGADO. Portavoz del Grupo Municipal Ciudadanos de Alcoy

25-11-2016 Hace unos meses, desde Ciudadanos, solicitamos en un Pleno al Gobierno Municipal que arreglase, mejor dicho, que pusiese nuevas aceras (porque no existían) en un tramo que va desde la calle Pare (...)

Podemos sin los bancos, Podemos con la gente. VICENTA JIMÉNEZ. Senadora alcoyana por Podemos

16-11-2016 La transparencia y la financiación a través de microcréditos de los simpatizantes es uno de los elementos que hacen singular a Podemos. Las colaboraciones, los crowdfundings y los microcréditos son (...)

Ultrajante demagogia. JORGE SEDANO. Portavoz de Ciudadanos Alcoy

04-11-2016 “Yo no llegué hasta aquí para arrugarme ante una recua de violentos. Los “puta, puta”, las latas de cerveza y las monedas lanzadas, con más o menos puntería, son el precio que pago con gusto por poder (...)