Actualizado:
19 noviembre 2017
12:10
El Pare Vitòria acoge a Joan Valls
Cultura || El instituto ha editado un monográfico sobre el poeta y muestra fotografías del escritor

El Pare Vitòria acoge a Joan Valls

18-11-2017 La edición nº 27 de revista de ‘cultura i ensenyament’ Eines del Institut Pare Vitòria ya está en la calle. El pasado miércoles fue presentada al público en una acto social que representantes de distintos colectivos y entidades, especialmente relacionados con el mundo de la cultura y la edución. Pero especialmente, contó con la presencia de todos aquellos que admiran y destacan el trabajo y la figura (...)
Hoy sábado, en su estudio

El pintor Manolo Arjona presenta su libro ’Asunto’

18-11-2017 Manuel Solbes Arjona presentará su libro ‘Asunto’ en su estudio, ubicado en la calle El Tap, número 18. El acto tendrá lugar a las 18 horas. Posteriormente, a las 20.30 horas dará lugar el concierto (...)
Dirigit a joves de 14 a 18 anys es celebrarà al Complex Esportiu Eduardo Latorre

Taller d’Iniciació a les Tècniques de Circ

17-11-2017 Alcoi acollirà un taller d’iniciació a les tècniques de Circ, dirigit a joves de 14 a 18 anys . Aquest taller té com objectiu transmetre les tècniques del circ i que a través d’aquest aprenentatge els (...)
Estará tres semanas en cartelera

El Institut Valencià de Cultura lleva al Teatro Rialto la coproducción ’De Sukei a Naima’

15-11-2017 El Institut Valencià de Cultura ha presentado la obra ’De Sukei a Naima’, coproducción de el IVC con la compañía alcoyana La Dependent, que se podrá ver en el Rialto de Valencia del 16 de noviembre al 3 (...)
Més de 500 veus que llegiran matí i vesprada

Batoi acull la lectura col·lectiva del Tirant

15-11-2017 Aquest divendres, 17 de novembre tindrà lloc la XV edició de la Lectura Col·lectiva del Tirant lo Blanc, organitzada per la Coordinadora pel Valencià i la Xarxa de Biblioteques. Enguany, el centre (...)
En aquesta anualitat s’havien presentat 47 originals

Guillem Clua guanya el Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi

14-11-2017 Guillem Clua, amb l’obra «Al damunt dels nostres cants» e l’autor guanyador de la XLIII edició del Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi, certamen degà de la dramatúrgia en la nostra llengua. L’acte ha (...)
Colección municipal

Una exposición muestra el arte más contemporáneo

13-11-2017 La Sala d’Art de La Capella de l’Antic Asil inaugura mañana, a las 19,30 horas, la tercera exposición de los fondos municipales. La muestra se presenta bajo el título ‘La Col·lecció: una visió (...)