Actualizado:
28 mayo 2018
11:18

TEXTOS MULTIDIFUSIÓN

Artículos remitidos por particulares y entidades a todos los medios de comunicación

Si no aceptáis mi casa, me voy. MARÍA BACA. Concejala de Democracia Participativa del Ayuntamiento de Alcoy

24-05-2018 En los últimos días ha suscitado un gran revuelo la noticia que daban diferentes medios, sobre la reciente compra por parte de los líderes de Podemos, Pablo Iglesias e Irene Montero, de un lujoso chalé con piscina valorado en 600.000 euros. También es cierto que no han robado a los Españoles por lo que, a priori, es una cuestión que forma parte de la privacidad y la decisión personal de una persona, pero, en esta ocasión, ¿Por qué está adquiriendo tanta relevancia como para consultar a sus bases sobre (...)

Això no vull pagar-ho jo. EVARIST CARBONELL. Cs Alcoy

18-05-2018 Per a sorpresa i indignació dels alcoians, que veiem que per falta de cura i de coordinació entre les Administracions local i autonòmica, ara ens trobem en que fan falta, ni més ni menys, 300.000€ per a poder transferir a la Generalitat l’edifici que es va construir per a servir de Centre de Malalts Mentals i que es troba, quatre anys després de la seua finalització, en un estat lamentable, degut lògicament a la barbàrie de determinades persones que l’han destrossat, però també a la desídia de l’ajuntament, que no ha fet res per impedir-ho i de les dues Administracions implicades, que no han sigut diligents a l’hora de fer l’oportuna transferència i posada en (...)

Dones que disparen. MARÍA JOSÉ PEIDRO

12-04-2018 Tota la vida he pensat que si em pillara una guerra, jo no tindria la romàntica idea de quedar-me en casa cuidant els meus fills: jo aniria a la batalla protegint els meus fills, la meua família, ma casa, el meu país (ma pàtria amada). Em vestiria intentant protegir-me al màxim del fet que suposa disparar: canviaria metalls per pell, faldes per pantalons, bruses amb volants per camises, em cobriria el cos per no deixar a l’aire cap tros de la meua pell. Intentaria camuflar-me com un més i passar desapercebuda per a no ser, més fàcil, el blanc de l’enemic i dispararia, dispararia, dispararia... En les festes del meu poble rememorem una batalla. Primer (...)

Un futur per al Raval. JORDI PLA. Regidor del Col·lectiu 03820-Compromís a l’Ajuntament Cocentaina

06-04-2018 Un dimecres de meitat quaresma, Cocentaina té el seu centre neuràlgic al Raval amb la festa dels Nanos. Un dimecres on la vida social i cultural troba el seu lloc als carrers i places d’un dels (...)

El tren Alcoi-Xàtiva la gran aposta per la mobilitat i la vertebració. ANNA CLIMENT. Regidora Compromís Alcoi

30-03-2018 Portem tants anys de reivindicacions que sembla impossible que es puga aconseguir res. Han hagut governs simultanis de tots dos partits majoritaris i el tren Alcoi-Xàtiva sempre ha caigut en (...)

#EstamosAquíPorRivera. M.DOLORES ALBA MULLOR. Diputada nacional del PP

21-03-2018 Se ha escrito y dicho mucho sobre la prisión permanente revisable, pero parece que nadie sabe exactamente qué ha pasado; y es importante saberlo. Es importante porque no se puede defender una cosa (...)

Bienvenido al club. MARCOS MARTÍNEZ. Coordinador de Ciudadanos Alcoy

12-03-2018 ¡Qué cosas! Todos sabemos que el PP tiene sus ojos clavados en Ciudadanos, pero ¿hasta el punto de imitar nuestras propuestas? Esto es más novedoso. Algo de la nueva política estará calando en sus (...)
El nostre ciutat