Actualizado:
17 enero 2018
12:00

TEXTOS MULTIDIFUSIÓN

Artículos remitidos por particulares y entidades a todos los medios de comunicación

Guia de bones pràctiques. CRISTIAN SANTIAGO. Regidor Guanyar Alcoi

29-12-2017 Al darrer plenari el Partit Socialista d’Alcoi va tornar a perdre una oportunitat de dur endavant una bona proposta: redactar una mena de guia de bones pràctiques dels canals de comunicació oficials, twitter, facebook i web de l’Ajuntament sobretot. I la resposta del Govern de Toni Francés va ser decebedora, aportant un informe jurídic minuts abans de la votació que assenyalava el poder de l’Alcalde per a vetar la decisió plenària si s’aprovava la proposta. I així ho va fer. Una cacicada més de Toni (...)

Una de Benny Hill. NAIARA DAVÓ. Regidora Guanyar Alcoi

29-12-2017 Imagine la melodia de Benny Hill, aquella tan animada que acompanyava situacions ridícules d’embolics i quefers del personatge. Doncs ara imagine’s vora les 20 h dins del seu vehicle, eixint del descampat dels antics jutjats destí a El Camí. Normalment agafaria el Pont de Paco Aura camí al Viaducte i la Plaça d’Espanya. Error. Oblide’s d’eixa idea; el Pont del Viaducte està tallat en aquest sentit. Prove doncs per La Vaguada, Entença i el Pont de Sant Jordi. Després de suportar l’intens trànsit del carrer Entença (eixe carrer que el PSOE va posar de portada per a la campanya del 2015 i que ara utilitzarà per a la del 2019) gire cap al carrer Góngora (per fi sense (...)

La matraca del tren Alcoi-Xàtiva. VICENTA JIMÉNEZ. Senadora per la província d’Alacant

26-12-2017 Tots els anys la mateixa matraca, i ja van més de trenta. Any rere any, quan venen els debats de pressupostos a l’Estat o a la Generalitat Valenciana, tant el PP com el PSOE anuncien, a bombo i platet, les partides que els seus respectius partits i governs destinen per al ferrocarril Alcoi-Xàtiva. A veure qui dels dos demostra tenir més sensibilitat en el tema i qui dels dos aposta més decididament per aquest transport tan necessari com històricament abandonat. Ja és tot un clàssic escoltar al PP d’Alcoi dient el gran esforç que fa el govern del senyor “Eme punt Rajoy” i criticant el govern de la Generalitat per no incloure les seues atentes demandes per (...)

Un alcalde que Alcoy no merece. IGNACIO PALMER GONZÁLEZ. Concejal del Partido Popular en el Ayuntamiento de Alcoy

22-12-2017 Nunca hubiera pensado que un Alcalde podría haber utilizado su posición en el pleno para atacarme por mi altura, y encima sin derecho a réplica. Desde las bancadas de la oposición estamos (...)

Las insuficientes ayudas del Gobierno de Alcoy a PYMES y Autónomos. JAUME BRONTONS. Equipo de Comunicación del CERCLE DE PODEM ALCOY.

18-12-2017 Un año más el proyecto “INMPULS 2017”echa a andar. La trayectoria de estos proyectos que, parecen ser el proyecto casi más serio que tiene el Ayuntamiento de Alcoy para un sector como el pequeño y (...)

¡Alcoy limpio ya! EDU TORMO. Concejal del PP en el Ayuntamiento de Alcoy

14-12-2017 Ya no hay excusas, el pasado martes quedo claro que la contratación del nuevo pliego de basuras será para la actual adjudicataria. Hay continuidad, porque así lo ha decidido el informe elaborado por (...)

Ràdio Cocentaina ¿y ahora? RAY MONTAVA. ex secretàri del consell d’administraciò i ex liquidador de Ràdio Cocentaina

24-11-2017 En primer lugar, hay que explicar la situación actual de esta mercantil. Ràdio Cocentaina no es un tentáculo de la administración pública local, es una mercantil separada de esta. Su relación con lo (...)
El nostre ciutat