Actualizado:
23 mayo 2018
20:22

Alcoi acollirà un networking empresarial

Amb l’objectiu de crear un lloc d’encontre per als emprenedors
Economía | 24-01-2018 | facebook yahoo twitter

El pròxim dimecres 31 de gener tindrà lloc a l’espai Àgora entre les 9 i les 11 hores un networking empresarial per a l’àmbit de l’Alcoià i el Comtat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, segons el regidor Manolo Gomicia, serà «facilitar un lloc d’encontre perquè diferent emprenedors del nostre entorn puguen establir col·laboracions comercials». Fins al moment 14 empreses s’han inscrit en aquest networking, encara que s’espera la presència d’unes 25.

Cada una de les empreses disposarà de 3 minuts per dur a terme la seua presentació; posteriorment, els ponents tindran l’opció de realitzar els pertinents contactes durant l’esmorzar programat. Les inscripcions romandran obertes fins al mateix dia 31 i es podran formalitzar al següent enllaç: http://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?... .

Les entitats col·laboradores seran, Cámara de Comercio Alcoy, Jovempa, la Mancomunitat, el Campus d’Alcoi de la UPV i el CEEI Alcoy-Valencia. Representants d’aquests darrers dos organismes, Jaume Masià i Jesús Casanova respectivament, han participat en la roda de premsa juntament amb el regidor Gomicia per a presentar l’esdeveniment.

El nostre ciutat