Actualizado:
19 noviembre 2017
19:51

Àlex Cerradelo és el nou secretari de grup de Compromís Alcoi

La formació completa així la seua reorganització arran de la dimissió de David Abad
Actualidad | 20-10-2016 | facebook yahoo twitter

Arran de la dimissió per motius familiars del company David Abad en estiu, Màrius Ivorra entrarà en el plenari d’octubre com a regidor i portaveu del grup municipal. Aquesta incorporació es farà efectiva en octubre perquè és quan han arribat els papers de la junta electoral central.

Fins ara Ivorra estava duent a terme les tasques de secretari de grup, per tant, en saber-se que ell seria el nou regidor, Compromís Alcoi va engegar un procés obert de selecció del nou secretari o nova secretària municipal. En les bases del concurs hi havia requisits i mèrits que havien de justificar-se amb un currículum i una carta de presentació.

Al procés van optar 12 persones de les quals, una va entregar la documentació fora del termini i quatre no complien amb tots els requisits. Aquest extrem es va verificar en la Seu Central de València. Tanmateix, tots els aspirants van ser qualificats i, en cas d’haver sigut els més puntuats haurien quedat exclosos.

La puntuació la va realitzar un comité nomenat per a l’ocasió format per sis membres, tres de l’executiva local del partit i tres del grup municipal. L’aspirant que més puntuació va obtindre va ser Àlex Cerradelo qui en el moment de fer-se efectiva la renúncia de Màrius Ivorra com a secretari per a esdevindre regidor, entrarà al seu lloc en període de proves durant tres mesos, tal com figurava en les bases del concurs.

Àlex Cerradelo és un empresari hostaler alcoià i en l’actualitat ocupa el càrrec de president de l’Associació de Comerciants AlCentre.

Amb aquests canvis Compromís tanca la seua reestructuració del grup municipal que es va iniciar fa uns mesos i de manera inesperada amb la defunció devRaül Seguí, que va ser substituït per Sabina Gregorio; després la dimissió de David Abad, que culminarà amb la incorporació de Màrius Ivorra, i per últim, el lloc vacant de Màrius com a secretari de grup que serà cobert per Àlex Cerradelo, el guanyador del procés selectiu obert.

El nostre ciutat