Actualizado:
24 noviembre 2017
13:25

Atraquen la gasolinera de Muro a punta de pistola

Els assaltants van escapar després de ser perseguits per la policia local
Comarca | 08-08-2016 | facebook yahoo twitter

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana de Muro del Alcoi informen del atracament que va ocórrer el passat diumenge a la Gasolinera Cepsa ubicada al costat del Hotel Vila de Muro.

A les 7:15 hores del matí van entrar dos atracadors, de nacionalitat espanyola, amb el rostre cobert amb mocadors que sols deixaven els ulls a la vista, armats amb dues pistoles, van encanonar a la dependenta.

Aleshores va entrar un client, un ciclista que va parar a comprar, a qui també van encanonar. El company d’aquest ciclista en veure que el seu amic tardava molt es va acostar al establiment i es va adonar de la situació. Va eixir corren per buscar ajuda i es va trobar amb la patrulla de la Policia Local de Muro prop del establiment.

Els agents de servici van acudir al lloc dels fets quant els atracadors sortien del establiment i van iniciar la persecució primer a peu i després amb el cotxe patrulla, seguint al vehicul, un BMW negre, en el que van fugir els atracadors, per el polígon industrial, en direcció al camí de la via entre Muro i Cocentaina. Els agents de la Policia Local van poder seguir al vehicul fins Cocentaina on van agafar l’autovia, i ja no van poder continuar amb la persecució.

Els agents van donar avís tant a la Guàrdia Civil, Policia Nacional i a la Policia Local de Cocentaina. Diversos testimonis asseguren que el conductor del vehicul era una dona jove d’uns 25 anys, per tant eren un total de tres atracadors.

La Guàrdia Civil va realitzar ahir les pertinents tasques d’investigació per identificar i localitzar als atracadors, que segons la Policia Local de Muro coneixien molt bé la zona ja que van utilitzar el polígon industrial i el camí de la via per fugir.

El nostre ciutat