Actualizado:
21 mayo 2018
18:10

Begonya Doménech, nova regidora de l’Ajuntament d’Alcoi

Ahir va ser presentada com a substituta de Sabina Gregori
Actualidad | 08-11-2017 | facebook yahoo twitter

Ahir de vesprada la coalició Compromís per Alcoi va presentar Begonya Doménech, qui substituirà Sabina Gregorio en el càrrec de regidora de l’Ajuntament d’Alcoi. A la presentació l’han acompanyada Màrius Ivorra, portaveu de la coalició i del grup municipal, Anna Climent, regidora, i Àlex Cerradelo, Secretari Local de Comunicació.

Begonya Doménech va assenyalar que “ha estat una situació sobrevinguda però que, més enllà dels entrebancs laborals, no he dubtat a assumir el repte i la responsabilitat”. ”Seguiré treballant en la línia iniciada basada en la defensa de les entitats socials alcoianes, la transparència i les persones»

En referència a la incorporació de Begonya Doménech, Màrius Ivorra va destacar que “estem en una legislatura que per al nostre grup ha estat difícil, per la mort del nostre company i regidor Raül Seguí i després per la marxa per motius personals i laborals de David Abad i Sabina Gregorio però l’activitat municipal continua i el nostre compromís amb els alcoians és clar i ferm... Tot i això no tinc cap dubte que Begonya serà un pilar fonamental del nostre grup i del futur de la nostra ciutat”.

Anna Climent va agraïr de nou el treball desenvolupat per la regidora Sabina Gregorio i va matisar que “esta comunicació no s’ha produït abans perquè la renúncia de Sabina es va comunicar el passat dilluns i, a més, calia deixar un temps als membres de la llista per meditar sobre la seua disponibilitat i possible dedicació al projecte i a Begonya per organitzar tots els tràmits que havia de fer”.

Pel que fa al perfil Begonya Doménech, és diplomada en Naturopatia. Actualment treballa a Alcoi i forma part de Compromís per Alcoi des del 2008 i les eleccions locals de 2015 foren els segons comicis en els quals formava part de la llista de la coalició. Va eixir anomenada Secretària Local de Compromís Alcoi a l’últim congrés local juntament amb el seu equip.

El nostre ciutat