Actualizado:
21 marzo 2018
20:00

Bènacer dirigeix hui en el Palau de les Arts de València

En una jornada de portes oberts
Cultura | 24-09-2017 | facebook yahoo twitter

El Palau de Les Arts de València celebra hui diumenge 24 de setembre la desena edició de la jornada de portes obertes, que marca l’inici de l’activitat artística en el teatre. Jordi Bernàcer, el primer valencià que va dirigir òpera a la Sala Principal de Les Arts, serà l’encarregat de clausurar la jornada de portes obertes amb un concert a l’Auditori, a les 19.00 hores. L’Orquestra de la Comunitat Valenciana, sota la batuta del director alcoià, ofereix un programa amb l’obertura de l’òpera ’Genoveva’, de Schumann; ’Variacions sobre un tema de Haydn’, de Brahms; ’Pavana per a una infanta difunta’, de Ravel, i ’L’ocell de foc’, de Stravinski.

Les Arts romandrà obert hui des de les 11.00 hores fins a les 17.00 hores, moment en què accedirà l’últim grup que desitge recórrer les instal·lacions de l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava. El públic podrà visitar, de manera ininterrompuda, els espais més emblemàtics com la Sala Principal, les Terrasses dels Palmeres o el Balcó de la Mar, amb vista a tota la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El recorregut solament està condicionat per la celebració dels diferents espectacles inclosos en l’oferta d’aquesta jornada. Les persones interessades poden gaudir també del servei de cafeteria durant la seua estada en Les Arts, tant en la planta huitena de l’edifici, amb vistes al Jardí del Túria, com en la planta onzena, en l’Espai Los Toros.

El nostre ciutat