Actualizado:
24 noviembre 2017
01:00
Planes/Ocio | 06-07-2016 | facebook yahoo twitter

Benilloba enceta un cicle cultural d’estiu en col·laboració amb la UA

El Quartet de corda Mare Nostrum ofereix a Benilloba el concert «Poemas y músicas de Don Quijote». Serà divendres a partir de les 20.30 hores al Teatret de les Escoles velles amb accés lliure, organitzat per l’Aula Universitària de la UA a Benilloba. A més, aquest dimecres comença el cicle de cine «Genis de l’Humor Cinematogràfic» amb la projecció de la pel·lícula «Tiempos modernos», a les 19.45 hores a l’Auditori.

Divendres, a partir de les 20.30 hores, al Teatret de l’Escoles velles (Les Moreres), el Quartet de Corda Mare Nostrum, de la Universitat d’Alacant, oferirà el concert «Poemas y músicas de Don Quijote». Un concert amb una primera part amb un recital de música barroca, on s’interpretaran peces de Corelli, Vivaldi, Bach, Bocherini, Pachebel, Albinoni i Händel.

La segona part del concert es dedicarà al «Quijote», amb lectura de textos originals de l’obra magna de Cervantes que comptaran amb l’acompanyament musical del Quartet amb la música que el compositor alemany George Telemann va crear per al Quixot al S.XVII «Suite burlesca de Don Quijote».

El concert és a l’aire lliure, a l’escenari annexe a les antigues escoles de Benilloba, actualment el restaurant «Les Moreres», a partir de les 20.30 hores, amb accés lliure i fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Benilloba i la Universitat d’Alacant a través de l’Aula Universitària de Benilloba.

Cicles de cine

Aquest dimecres comença el cicle de cine «Genis de l’humor cinematogràfic», amb la projecció de la pel·lícula «Tiempos Modernos» de Charles Chaplin a partir de les 19.45 hores a l’Auditori. L’entrada es gratuïta i l’exhibició compta amb la introducció del coordinador de l’Aula de Cine de la Universitat d’Alacant, Israel Gil.

El cicle continuarà els dimecres de juliol amb la projecció de la pel·lícula de Billy Wilder, «Uno, dos, tres», el dia 13 de juliol i «Manhattan·, de Woody Allen, el 20 de juliol, sempre amb la presentació a càrrec d’Israel Gil.

El cicle de cine d’animació es projectarà els tres primers diumenges del mes a l’Auditori a partir de les 20 hores i contarà amb les pel·lícules, «Brave», el 3 de juliol, «Turbo», el 10 de juliol i el clàssic de Disney, «Dumbo», el 17 de juliol. Una activitat de l’Aula Universitària amb accés gratuït fins al límit de l’aforament del local.

Taller de màscares

El pròxim dissabte, a partir de les 20 hores, a la Casa de la Cultura, continuen els Tallers Infantils a càrrec de Papallona Teatre, amb una activitat que s’endinsarà en l’expressió corporal i el moviment que dura els xiquets a crear un personatge, per al qual es fabricarà una màscara que complementarà el personatge.

Dissabte 16 de juliol, al parc de les Moreres, es presentarà el llibre de Josep Cortés, «Indrets a l’Ànima», acompanyat d’un recital de poesia.

El divendres 29 de juliol arriba el moment del clàssic «Concert d’Estiu», que protagonitza cada any la Filharmònica de Benilloba obert a tot el públic a la plaça de l’Omet a partir de les 20 hores.

El nostre ciutat