Actualizado:
26 mayo 2018
15:55

Cinquanta expositors participen en la IV Fireta de Santa Cecília

El mercat extraordinari se celebrarà aquest diumenge a la Mateta i reunirà una variada oferta en gastronomia i artesania
Comarca | 10-11-2017 | facebook yahoo twitter

Prop de cinquanta expositors participaran en la IV Fireta de Santa Cecília que se celebrarà aquest diumenge, de 10 a 20 hores, en la Mateta. El mercat extraordinari, que organitza l’Ajuntament d’Alfafara amb motiu de les festes en honor a la patrona del poble, reunirà una variada oferta en gastronomia i artesania, a més d’una programació cultural que inclou tallers per als menuts i les actuacions de Rondaballs amb Almudena Francés i Lluc (a les 16 hores en el Patronat) i del grup musical Pellikana (a les 18 hores en el Patronat).

Des de l’Ajuntament conviden a la ciutadania a assistir a aquest event que, en aquest 2017, complix la seua quarta edició i que marcarà el punt àlgid a un cap de setmana farcit d’activitat en aquest municipi del Comtat. I es que aquesta nit, de 21 a 23 hores, hi haurà una observació astronòmica en la ermita de la Mare de Déu de la Llum. Una activitat organitzada per la Asociación Astronómica de Alcoy, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat i està emmarcada en la Setmana de la Ciència de la Universitat Politècnica de València.

I demà dissabte, a partir de les 12 hores en el bancal de darrere les escoles, tindrà lloc l’activitat de la “Cagà de la burra”. Un any més, el col·lectiu Amics dels Reis d’Orient d’Alfafara ha posat en marxa aquesta peculiar iniciativa en la que els assistents han d’endevinar en quina casella defecarà l’animal.

El nostre ciutat