Actualizado:
19 noviembre 2017
19:51

Cocentaina tindrà un espai infantil adaptat

En el parc del Ferrocarril amb una subvenció de la Diputació
Comarca | 08-08-2016 | facebook yahoo twitter

El parc del Ferrocarril de Cocentaina s’adequarà dotant-lo d’una zona de jocs adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i paviment de seguretat a base de cautxú. A més, s’adaptaran dos cabines dels banys públics i es faran les rampes necessàries per a garantir l’accessibilitat al recinte.

Aquest projecte, que naix a proposta de la Regidoria d’Autonomia Personal i Atenció a les Persones amb Dependència en col•laboració amb la Regidoria d’Obres i Serveis, serà sufragat amb una subvenció de la Diputació d’Alacant que ascendix a 40.000€.

La regidora d’Autonomia Personal, Mireia Estepa, diu estar molt contenta amb la notícia, “tindre un poble adaptat és un dels objectius que aquest equip de govern s’ha marcat des del seu inici i poder oferir als més menuts un espai d’oci sense barreres és una magnífica notícia".

L’alcaldessa diu sentir-se molt satisfeta amb el treball que s’ha realitzat des de la Regidoria d’Obres i Serveis per a aconseguir aquesta subvenció i agraix la sensibilitat del seu equip per apostar per projectes que milloren la vida de les persones, especialment aquelles que tenen diversitat funcional, “estem treballant molt per fer una Cocentaina accessible, hem eliminat barreres arquitectòniques i en llevarem més, tindrem un pati de butaques adaptat al Teular i ara també el parc del Ferrocarril”.

El nostre ciutat