Actualizado:
17 octubre 2017
01:00

Compromís Alcoi gestiona amb Conselleria la solució a la problemàtica de la concertada

Asseguren que hi ha voluntat de resoldre les dificultats sorgides a Alcoi
Actualidad | 04-05-2016 | facebook yahoo twitter

Davant la situació plantejada per la proposta provisional d’arranjament escolar de la Conselleria d’Educació que enguany ha afectat a determinats centres educatius concertats de la ciutat, el grup de Compromís per Alcoi ha realitzat gestions davant el Conseller Marzà i directius de Conselleria per explicar la problemàtica concreta i la situació específica del nostre ecosistema educatiu, amb la voluntat de resoldre de la millor forma els problemes generats.

A les converses, segons informa la regidora Sabina Gregorio, s’ha expressat la voluntat de resoldre les dificultats sorgides a Alcoi de la millor manera possible per assegurar tant "el camí cap a l’enfortiment de l’educació pública, que sempre ha defensat Compromís i que ha estat esquilmada en els últims anys, com el respecte a la possibilitat d’elecció de centre. La intenció d’aquestes mesures és recuperar les retallades que l’antic govern del PP havia fet al llarg de l’ultima legislatura –entre els anys 2012 i 2015 va retallar 606 unitats de l’escola pública que va suposar vora 4.000 acomiadaments de docents de l’ensenyament públic– tot i que a Alcoi hi ha una idiosincràsia especial, on s’arrastra una llarga trajectòria d’escola concertada".

Per això des de Compromís Alcoi s’ha establert un diàleg per encaixar i buscar solucions a la problemàtica. "Estem segurs que la Conselleria d’Educació considerarà aquestes peculiaritats a l’hora de valorar les al·legacions dels diferents centres per tal d’arribar a la millor solució possible", han declarat.

El nostre ciutat