Actualitzat:
16 octubre 2018
19:00

Contacontes, animació i tallers per als més xicotets

Aquest mes de setembre arranca la programació infantil en la Biblioteca Tirisiti i en La Uixola
Cultura | 03-09-2018 | facebook yahoo twitter
- Idioma de l'article:
.

El dia 22 de setembre arranca la programació infantil de l’últim quadrimestre de l’any a Alcoi en la Biblioteca Tirisiti i en La Uixola. Un total de quatre activitats van a realitzar-se en els dos espais, totes elles destinades als més xicotets i que tindran lloc els dissabtes a les 12 hores. Per a poder participar és necessària la prèvia inscripció en la mateixa biblioteca on es durà a terme.

El contacontes ‘La Zebra Camil·la’ és la primera de les activitats. En primer lloc es realitzarà en la Biblioteca Tirisiti, el dissabte 22 de setembre. Aquest mateix esdeveniment ho acollirà l’Agència de Lectura Uixola una setmana després, el dia 29 d’aquest mes.

El taller d’animació lectora ‘Et recomane...el teu llibre favorit!’ agafa el relleu a ‘La Zebra Camil·la’. L’activitat, el dia 6 d’octubre en la Biblioteca Tirisiti, i el 27 en La Uixola.

Al novembre serà el torn d’un nou contacontes, titulat, ‘La història del llop’. En primer lloc es realitzarà en la Biblioteca Tirisiti, concretament el dissabte 10, i el dia 24 en La Uixola. Per a tancar la programació de l’últim quadrimestre de l’any s’ha escollit un altre taller d’animació lectora, però en aquest cas, enfocat al Nadal Alcoià i a les tradicions de la ciutat unint la lectura al Tirisiti amb un ‘Marcapàgines de Tirisiti i el Nadal’. El dissabte 15 de desembre es durà a terme en la Biblioteca Tirisiti, mentre que el 22 serà en La Uixola, sent aquesta l’última de les activitats de la programació infantil.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, explica que “la programació es portarà avance en els dos espais que avui dia tenim adequats per a aquest tipus d’activitat per a tractar d’arribar al major nombre de gent possible”, i a més, Llopis afig que “tenim una ciutat molt interessada en la cultura, treballem en tots els àmbits i aquesta pensem que és una bona forma que els joves s’endinsen en el món de la lectura”.

El nostre ciutat