Actualizado:
22 marzo 2018
20:33
Planes/Ocio | 16-11-2017 | facebook yahoo twitter

’De vuelta’, un espectacle del coreògraf i ballarí José Soriano, arriba al Calderón

El dissabte, a les 20 hores

Aquest dissabte 18 de novembre el Teatre Calderón d’Alcoi obri les seues portes a un dels mestres de dansa, un referent a la província d’Alacant però també a la resta de l’Estat espanyol. Es tracta de José Soriano, qui amb el seu cos de ball i la seua companyia ens presenta l’espectacle ’De vuelta’, una cita obligada per a tots els amants de la dansa d’Alcoi i comarca. Serà el dissabte 18, a les 20 hores.

L’última aposta del coreògraf i ballarí alacantí es va estrenar amb un molt d’èxit en el Teatre Principal d’Alacant i en l’Auditori de la Diputació d’Alacant i arribarà al Teatre Calderón d’Alcoi aquest mateix dissabte.

L’espectador podrà gaudir en un sol espectacle de l’essència de la dansa espanyola amb una revisió dels diversos estils coreogràfics. ’De vuelta’ compta amb un elenc de vint ballarins i també de música en directe, condensant en aquest muntatge tot el passat, present i futur de la dansa espanyola.

Abans de la representació, José Soriano oferirà una classe magistral dirigida a l’alumnat del Conservatori Municipal de Dansa d’Alcoi.

El nostre ciutat