Actualizado:
26 mayo 2018
15:55

El Calderón enceta una nova línia de programació

’Mi gran obra’ obri el cicle de teatre de xicotet format
Cultura | 27-01-2018 | facebook yahoo twitter

El Teatre Calderón d’Alcoi enceta hui dissabte 27 de gener una nova línia de programació que des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament s’ha decidit anomenar ’Damunt l’Escenari’. No és difícil endevinar que darrere d’aquesta proposta hi ha l’interés per apropar als espectadors del Teatre Calderón a les entranyes del mateix espai, trencant així la quarta paret i ocupant l’escenari de la sala cultural alcoiana.

La peça escollida per a inaugurar aquest cicle de teatre de xicotet format és ’Mi gran obra’, una proposta de l’il·licità David Espinosa. En paraules del mateix creador (única persona que intervé en la funció): “Mi Gran Obra es lo que yo haría si tuviera un presupuesto ilimitado, el teatro más grande del planeta, 300 actores en escena, una orquesta militar, una banda de rock, animales, coches y un helicóptero”. Naturalment, la ironia entra en joc, i tot açò que ens proposa Espinosa ho veurem damunt de l’escenari, sí, però a una escala molt més reduïda del que ens imaginem en un principi. És per açò que l’aforament màxim de la sala (de l’escenari en realitat) és de 20 persones, per tal de procurar que totes elles no perden detall de tota l’acció que transcorre damunt d’una taula de despatx qualsevol. Els espectadors seuran al voltant de la taula, en diverses altures i fins i tot alguns d’ells hauran de fer servir uns prismàtics per a no perdre detall de l’acció que desenvoluparan els xicotets protagonistes d’aquest peculiar relat. Sens dubte, una proposta interessant, diferent i trencadora per a tots els espectadors intrèpids que vulguen ocupar, per uns minuts, l’escenari del Teatre Calderón i conéixer ’Mi gran obra’ de David Espinosa.

Aquest espectacle es representarà en dues funcions (20 i 21.30 hores) aquest dissabte 27 de gener al Teatre Calderón d’Alcoi.

El nostre ciutat