Actualizado:
18 noviembre 2017
18:43

El PSOE lamenta l’absència de Compromís a l’acte del 9 d’Octubre

Denuncia que cap regidor va acudir al lliurament dels Premis
Actualidad | 10-10-2016 | facebook yahoo twitter

El PSPV-PSOE d’Alcoi vol agrair i valorar l’esforç de tots els que han fet possible que, aquest passat cap de setmana, Alcoi gaudisca d’un 9 d’Octubre "més potent, emotiu i institucional". "Des del partit socialista volem, sense desmerèixer cap acte o edicions anteriors reconèixer que, la festa dels valencians va tindre el pes que es mereixia a la ciutat, agraint, especialment, la tasca dels nostres regidors de participació ciutadana i cultura", han destacat fonts socialistes.

A més, volen recordar que com va dir l’alcalde Toni Francés, “junts som més forts” i “fer més 9 d’Octubre és fer més Alcoi,” per això lamenten públicament que "cap regidor de Compromís, amb tres representants a la Corporació alcoiana, fera acte de presència, demostrant una falta de tacte cap a tots els premiats, i els protagonistes del 9 d’octubre", denuncien.

"Els socialistes creiem que així no es fa país i que és molt difícil justificar una absència oficial però, malgrat tot, no podem més que agrair a tots els que van convertir el diumenge en un dia per a la història d’Alcoi. Agrair als que allí van estar, reivindicant la llengua i la cultura valenciana, pensant en els alcoians i en Alcoi. I es sumem a la petició dels dos representants dels primers premiats del 9 d’octubre: “Esperem que estos premis continuen, mane qui mane”, han recalcat.

El nostre ciutat