Actualizado:
24 marzo 2018
01:00
Planes/Ocio | 02-02-2017 | facebook yahoo twitter

"El sopar dels idiotes" arriba al Calderón

El proper dissabte dia 4 de febrer, tindrà lloc al Teatre Calderon d’Alcoi la representació del clàsic humorístic més conegut de Francis Veber: El sopar dels idiotes.

La funció compençarà a partir de les 20:00 i pretendrà arribar al púbilc amb la peculiaritat de tractarse de una versió 100% valenciana de la coneguda obra. Recollint èxits per allí per on passa, El sopar dels idiotes compta amb la participació d’actors molt coneguts pel públic com són Ferran Gadea, Josep Manel Casany, Toni Misó, Alfred Picó, Cristina Garcia i Rosana del Carpio, tots sota la direcció de Carles Sanjaime.

La co-producció valenciana d’Albena Teatre i Olympia Metropolitana es representarà aquest dissabte en una sessió única a les 20:00 i gaudeix de entrades disponibles de 10 i 12 euros (les quals es podran adquirir en la taquilla del teatre o en internet a través de www.instanticket.es)

Per a qui no conega l’obra, El sopar dels idiotes representa una divertidíssima crítica d’una societat en la qual no es gens fàcil saber qui és realment l’idiota. En definitiva, una obra que entretindrà tant a majors com a xicotets i que està deixant riallades per allà per on passa.

El nostre ciutat