Actualizado:
26 mayo 2018
20:27

Elia Julià Ripoll ha pres possessió com a nova edil de l’Ajuntament de Benilloba

Pel Grup Municipal de Compromís i assumeix les competències de Cultura, Sanitat i Benestar Social
Comarca | 15-02-2018 | facebook yahoo twitter

Un ple extraordinari de l’Ajuntament de Benilloba celebrat este dimarts a les 13.30 hores, ha servit per a formalitzar el relleu en el Grup Municipal de Compromís de Juan García Quiñonero per Elia Julià Ripoll. La nova edil de la coalició valencianista al Consistori benillober ha pres possessió de la seua acta de regidora després de la renúncia per motius personals del fins ara regidor de Benestar Social, Sanitat i Cultura, responsabilitats que ara passen a ser assumides per la nova membre de l’equip de Govern.

El ple extraordinari celebrat a l’Ajuntament ha comptat amb la participació de nombrosos veïns del municipi que han volgut acompanyar la nova regidora en la seua presa de possessió, així com companys d’altres col·lectius comarcals de Compromís. Una sessió en què han participat els quatre regidors de Compromís i l’edil del partit Socialista i una de les dues representants del Partit Popular.

La nova edil ha manifestat al finalitzar el ple que “poder treballar pel teu poble des de l’Ajuntament és un honor i una responsabilitat que exerciré amb tota la il·lusió i dedicació” i ha afegit “els meus companys de corporació estan fent un treball excel·lent i això el poble ho nota cada dia i jo, des de les responsabilitats que em pertoca assumir, treballaré colze a colze amb tot l’equip de govern”.

Ana Delia Gisbert, alcaldessa de Benilloba ha agraït a Juan García Quiñonero la seua dedicació al poble de Benilloba i el seu treball en l’equip de Govern Municipal i de la mateixa manera ha manifestat el seu agraïment a Elia Julià Ripoll per haver “acceptat el repte de formar part d’aquesta Corporació i de l’equip de Govern” i s’ha mostrat convençuda del seu “compromís amb Benilloba” i de la seua capacitat per a “donar el millor d’ella amb les responsabilitats que li toca assumir”.

El nostre ciutat