Actualitzat:
14 agost 2018
19:30

Els Reis Mags inunden d’il·lusió i alegria Benilloba en una cavalcada multitudinària

La comitiva reial va arribar per la carretera guiada per l’estrella
Comarca | 07-01-2018 | facebook yahoo twitter
- Idioma de l'article:
.

Els Reis Mags de l’Orient no van faltar a la seua tradicional cita amb Benilloba la nit del 5 de gener per a inundar el poble d’il·lusió, alegria i regals en la nit més màgica de l’any. La comitiva va arribar passades les 18.30 hores per la carretera de Cocentaina amb els Reis damunt d’una carrossa i flanquejats pels patges que il·luminaven el camí amb les sues torxes que els feien visibles des del poble.

La música, un dels elements indispensables de les festes en les nostres comarques, no va faltar tampoc a la cita i els músics que acompanyaven els Reis anaven anunciant l’arribada de la cavalcada amb la seua tradicional tonada, que era resposta puntualment des del poble per a guiar-los en el seu camí cap a Benilloba.

L’arribada al poble va desfermar l’alegria dels més menuts que van poder veure de ben a prop a ses Majestats, els quals es van dirigir a l’església per a complir amb l’adoració al nen Jesús i rebre personalment a tots els xiquets que s’hi van voler fer fotografies amb ells.

Una vegada finalitzats els actes protocol·laris, la carrossa reial va continuar el seu camí pel poble repartint regals mentre els patges complien amb la tradició d’anar casa per casa, escala en mà, per tal de repartir els regals en persona.

Una cavalcada emotiva i màgica que va ser possible gràcies a l’organització dels Quintos 2018 i a la música de la Filharmònica de Benilloba (La Filbe).

El nostre ciutat