Actualizado:
21 abril 2018
22:45

Els alumnes de l’Institut de Benilloba presenten els projectes "Junts, Imparables"

Els estudiants aprenen la manera en què es generen els residus
Comarca | 08-12-2017 | facebook yahoo twitter

Els alumnes de l’IES “Pare Arques” de Benilloba han presentat els seus treballs d’investigació i innovació educativa emmarcats en el projecte “Junts, Imparables https://www.youtube.com/watch?time_... que el centre educatiu desenvolupa al llarg de tres anys i que participa del projecte europeu “Sea Change <http://www.seachangeproject.eu/”.

Els projectes es desenvolupen en grups integrats per alumnes de diferents cursos i tutorejats per quatre professors per a cadascun d’ells. Aquest és el segon any del programa que se centra en les “possibles solucions a l’excés de residus plàstics que trobem a l’oceà”. A través dels projectes col·laboratius engegats a l’Institut de Benilloba, els estudiants aprenen la manera en què es generen els residus, d’on provenen, com es gestionen i com és que acaben –entre altres llocs- als nostres oceans i les seues conseqüències. Els treballs han de centrar-se a trobar solucions per a un dels problemes més greus que ha d’afrontar el planeta, els residus que generem.

Els treballs que han presentat aquest dimarts els alumnes proposaven: “La moda i el plàstic”, en què han treballat un vestit fet a base de plàstics; “Els plàstics a l’oceà”, en què els alumnes han reproduït de forma interactiva una illa de plàstic al mig de l’oceà i “El reciclatge a Benilloba, pel present i pel futur del medi ambient”, i que consisteix a una representació de les tres “R”, reduir, reciclar i reutilitzar, a través d’un lapbook.

El nostre ciutat