Actualizado:
25 abril 2018
01:00

Emotiu 71 aniversari de Camilo Sesto

José Faes va interpretar els temes més exitosos del cantat en un concert
Actualidad | 21-09-2017 | facebook yahoo twitter

Seguidors de tot el món van recordar a Camilo. Però a Alcoi ho van fer d’una manera diferent: amb un concert homenatge. Durant prop d’ una hora, José Faes, acompanyat per dos coristes del ballet de Rafa Felipe, va interpretar els seus grans èxits : ‘Con el viento a tu favor’, ‘Amor a amar’ , El meu cor és d’Alcoi, ‘. El tema que obria el primer àlbum de Camilo Sesto, ‘Algo de mi’ i que va significar el seu primer gran èxit, va servir per posar el final al concert entre forts aplaudiments.

El vídeo de la cançó ‘Quieres ser mi amante’ que interpretava José Faes es va penjar en la xarxa i va superar en poc temps les tres mil reproduccions, moltes d’elles de seguidors i fans de Camilo del continent americà.

El cantant alcoià, José Faes tornava als escenaris després d’una llarga absència de més de 25 anys. El públic va aplaudir les seues interpretacions i per a ell va ser una nit inoblidable, plena d’emocions per tractar-se d’un tribut a un dels artistes que més admira.

L’anomenada jornada Camilista es va encetar amb un recorregut pels llocs d’Alcoi destacats en la infància i joventut de Camilo. Després, unes setanta persones van celebrar un dinar commemoratiu, on van cantar el ‘Cumpleaños feliz’ de l’efemèride, per concloure amb el concert. A més de gent de la zona, van acudir de poblacions de fora de la Comunitat com Màlaga. Entre els assistents estava el director del Teatre Serrano de Gandia, David Zurriaga.

Precisament, els dos últims dies de setembre, l’escenari gandienc programa l’homenatge a Camilo :’Quererte a ti’ amb Ángela Carrasco, molt vinculada musicalment amb l’artista d’Alcoi, el cantant Paco Arrojo i la banda Sant Francesc de Borja de la capital de la Safor.

El nostre ciutat