Actualizado:
18 noviembre 2017
18:43

Ètica i estètica: respecte al cotxe de luxe per a l’Alcaldia. Guanyar Alcoi.

Multidifusion | 16-06-2016 | facebook yahoo twitter

No podem continuar creant barreres entre la ciutadania i els polítics, i aquesta és una més. Hem d’abandonar d’una vegada la dicotomia entre la imatge i el missatge en política, no podem pretendre defendre la sobrietat i la contingència i acceptar un automòbil de luxe. Hem de ser tant ètics com estètics.

L’ús d’aquest cotxe és un greuge cap a la societat i una mostra d’ostentació innecessària, més quan moltíssima gent a Alcoi està passant moments d’autèntica necessitat i la ciutat no passa pel seu millor moment precisament.

S’atreviria l’Alcalde a visitar amb aquest cotxe l’economat de Càritas? Si la resposta és afirmativa ho consideraríem una provocació, si fos negativa ho consideraríem una actitud cínica.

A més el manteniment d’aquests automòvils tenen un cost elevadíssim que suposaria una despesa per a l’erari públic a evitar.

Des de Guanyar Alcoi considerem que els bons governs són els que s’assemblen a la seua ciutadania, i aquesta decisió ens allunya dels veïns i veïnes d’Alcoi, i no ho podem permetre.

El nostre ciutat