Actualizado:
23 mayo 2018
20:22

Finalitzen les obres dels nous vestuaris del Francisco Laporta

Les millores permetran disposar de dos vestidors amb capacitat per a 23 persones
Deportes | 08-02-2018 | facebook yahoo twitter

Els nous vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes ja són una realitat. Així s’ha pogut comprovar amb la visita del regidor d’Esports, Alberto Belda, a les noves instal·lacions del poliesportiu Francisco Laporta. "S’ha donat resposta a una reivindicació que els esportistes de la ciutat han evidenciat durant els últims anys", ha valorat el regidor, qui a més ha demanat "civisme" als usuaris.

Les millores permetran disposar de dos vestidors amb capacitat per a 23 persones cadascun (pensats per a la pràctica del futbol), i altres dos vestidors per als practicants d’atletisme, un dels quals es destinarà per al cos arbitral els dies de partit. Els serveis que es trobaven a la part de la pista d’atletisme han canviat de costat i ara es troben a l’entrada del recinte.

L’encarregat de les obres, Nacho Vicedo, destaca la funcionalitat de les noves instal·lacions, una major accessibilitat i una major grandària.

Belda també ha aprofitat l’ocasió per a recordar que es disposa una partida pressupostaria de 120.000 € amb la qual escometre diferents actuacions de millora al poliesportiu.

El nostre ciutat