Actualizado:
24 noviembre 2017
13:25

Fonèvol realizará una entradeta de carácter reivindicativo el 18 de abril

Es el segundo año que se lleva a cabo y está abierta a todo aquel que se inscriba
Actualidad | 30-03-2016 | facebook yahoo twitter

La Associació Fonèvol anuncia que el próximo 18 de abril realizará una entradeta reivindicativa por los derechos de las festeras alcoyanas, tal y como ya hizo el pasado año. La entradeta está abierta a la participación de todo aquel que lo solicite, previo pago de una aportación no especificada que irá destinada a pagar la banda contratada para el acto.

Comunicado íntegro de Fonèvol donde se exponen las razones de la iniciativa:

"Per segon any l’Ajuntament ens concedeix l’oportunitat de mostrar la nostra reivindicació pels carrers d’Alcoi durant les entradetes d’abril. L’any passat al voltant de setanta persones vam formar per Sant Nicolau. Este any continuem amb l’interés d’obrir la possibilitat de participar en els actes de la festa a la gent que tinga ganes de desfilar en abril, festera i no festera.

Volem reivindicar la integració de la dona en la festa amb tots els drets, demanar que no posen més pals a les rodes de les dones de fulla, que faciliten el camí de les dones o xiquetes que demanen entrar en les filaes, que totes les filaes tinguen dones de ple dret i que no posen excuses quan els ho demanen, eixe és el principal objectiu de l’acte.

El segon objectiu és que la gent que participe ho passe bé. Desfilarem sense complexes, només som gent que vol que les dones puguen entrar en les filaes amb tots els drets.

L’entradeta serà el dia 18 d’abril a les 22 h pel carrer Sant Nicolau. Com que hem de pagar la música que ens acompanya, hem demanat una aportació a la gent que tinga gust de participar.

Queda molt per fer".

El nostre ciutat