Actualizado:
23 marzo 2018
19:00
Planes/Ocio | 01-02-2017 | facebook yahoo twitter

II Edició de "Zumba per l’ELA"

El proper diumenge 5 de febrer tindrà lloc al pavelló del poliesportiu Francisco Laporta de Alcoi la segona edició de "Zumba per l’Ela". L’activitat donará començ a les 10:30 i tindrà un preu de 6 euros per a tots els majors de 12 anys, diners estaran dirigits a l’ADELA (Associació Espanyola d’Esclerosi Lateral Múltiples) amb la fi d’ajudar als malalts d’ELA.

L’activitat tindrà començ a les 10:30 amb el "Zumba Kids", dirigit per als més xicotets, els quals gaudiran de una classe de 30 minuts y després disposaran de castells inflables per a poder jugar mentres els pares participen en la Master Class. La classe per a adults tindrà lloc a partir de les 11:00, encara que es recomana que la gent vaja abans per a adquirir el seu ticket de participació.

Per a participar, tot el que siga major de 12 anys deurà abonar la quantitat de 6 euros, els quals, segons ha afirmat Delia González (treballadora social de ADELA), aniran destinats a millores fisioterapèutiques, ajudes tècniques, de comunicacions alternatives i totes aquelles que fajen millorar l’atenció cap a aquelles persones que patixen aquesta malaltia.

Després de l’èxit de l’edició de l’any passat amb un total de 300 participants, Zebida Leal, l’organitzadora de l’activitat, fa un reclam a tota la gent per a que s’anime a participar en una activitat en la qual es combina la diversió, l’esport i, el més important, l’ajuda als malalts d’ELA.

El nostre ciutat