Actualitzat:
22 setembre 2018
19:00

L’AVL arriba a alcoi amb motiu de l’Any Joan Valls

Es pretén potenciar la presencia de la llengua en la vida cultural de la ciutat
Cultura | 09-11-2017 | facebook yahoo twitter
- Idioma de l'article:
.

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua celebra hui a Alcoi una reunión de la Junta de Govern per sumar-se als actes promoguts pel consistori i les entitas culturals amb motiu de l’Any Joan Valls.

El nom de Joan Valls ocupa un lloc molt important dins dels grans escriptors i poetes valencians del nostre àmbit lingüístic. Per aquest motiu la programació d’actes culturals realitzats en Alcoi per impulsar l’obra de Valls era i va ser molt important per a l’ocasió.

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua fa acte de presència per a anunciar l’adquisició de les obres del poeta que la Comissió de l’Any Joan Valls ha editat per a recordar l’escriptor alcoià.

La institució normativa vol fer posible l’edició de l’obra completa de Joan Valls i per això anima a les institucions locals alcoianes a que es posen a treballar amb l’obra.

Finalment, lo que es pretén es potenciar la presencia de la llengua en la vida cultural de la ciutat. En este sentit, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua manté un conveni amb l’Ajuntament d’Alcoi per promoure l’ús del valencià.

El nostre ciutat