Actualizado:
20 marzo 2018
16:00

L’Ajuntament inverteix 140.000 euros en els camps de futbol del poliesportiu

En la remodelació dels vestuaris
Deportes | 25-02-2017 | facebook yahoo twitter

La inversió per a millorar els vestuaris dels camps de futbol 1,2 i 3 així com el canvi de les xarxes de les porteries ha suposat un total de 30.000 euros repartits entre tasques de pintura, fusteria i col·locació d’accessoris. També s’ha substituït les xarxes de les porteries d’aquestos camps. Feia molts anys que no es realitzava cap inversió en els vestuaris d’aquestes àrees en el poliesportiu Francisco Laporta.

Aquesta millora, se suma a la de l’any passat de 20.000 euros on es van col·locar contenidors i gàbies per al material dels equips i es va millorar el cautxú del camp número 1. Enguany, està prevista també la remodelació total dels vestuaris del Manolo Moreno Cabanes el proper estiu, que suposa més de 90.000 euros més d’inversió per a que els practicants de futbol a la ciutat puguen fer-ho en les millors condicions .

El regidor d’esports, Alberto Belda, comenta: «Els practicants de futbol a la ciutat són molts i creiem que totes aquestes millores ajudaran a dignificar la seua pràctica. Les pròximes millores seran el proper estiu tal i com hem acord amb els clubs per evitar molèsties i suposarà la total remodelació dels vestuaris que queden per arreglar, els del Manolo Moreno Cabanes, amb un cost de més de 90.000 euros».

El projecte per a remodelar completament els vestuaris del Manolo Moreno Cabanes ja està ultimat L’obra aprofitarà la temporada de l’estiu per a provocar menys molèsties als usuaris i suposarà el canvi d’unes instal·lacions molt xicotes i poc adequades que també portaven dècades sense cap atenció amb un cost important. En total, en dos anys s’hauran invertit més de 140.000 euros per a millorar la pràctica del futbol en els camps municipals situats al Francisco Laporta.

El nostre ciutat