Actualizado:
21 abril 2018
16:55

L’Ajuntament organitza una Jornada de Portes Obertes al Castell de Cocentaina

Començarà a les 10.30 hores del matí
Comarca | 12-01-2018 | facebook yahoo twitter

La Regidoria de Cultura i Patrimoni de Cocentaina, ha organitzat per a aquest diumenge 14 de gener una Jornada de Portes Obertes al Castell. Aquesta activitat s’ha elaborat amb motiu de la reapertura d’aquest monument municipal i de la clausura de l’exposició ’Guardians de Pedra. Els Castells d’Alacant’, exposada actualment al museu del Palau Comtal.

Tots aquells que vulguen conéixer d’una forma especial el Castell de Cocentaina estaran assistits durant la seua visita pels membres del projecte T’AVALEM ’Descobrint l’entorn’.

La jornada del pròxim diumenge 14 de gener començarà a les 10.30 hores del matí amb la clausura de l’exposició ’Guardians de Pedra. Els Castells d’Alacant’, a càrrec de José Luis Menendez Fueyo a la Sala d’Actes del Palau Comtal.

Tot seguit, al voltant de les 11 hores, eixirà el primer torn de visites (amb 17 persones com a màxim) amb l’autobús gratuït. A partir d’eixe moment i fins a les 13 hores, cada 30 minuts hi haurà un viatge des de la plaça El Pla, davant del Palau Comtal. Entre les 11 i les 14 hores es succeiran les visites al Castell durant les quals, i organitzats per grups, els assistents podran conéixer diferents dades curioses d’aquesta emblemàtica construcció contestana.

El nostre ciutat