Actualizado:
24 noviembre 2017
01:00

L’Ajuntament substitueix per primera vegada una multa per treballs a la comunitat

Era de 750 euros per extraure residus del ecoparc
Actualidad | 24-10-2016 | facebook yahoo twitter

L’Ajuntament d’Alcoi va incloure la possibilitat de substituir les sancions econòmiques dels departaments de Sanitat i Medi Ambient per treballs en favor de la comunitat per intentar que els infractors prenguen consciència de les seues accions i evitar la reincidència. Aquest mes s’ha donat la primera situació per a canviar l’import d’eixa sanció per treballs a realitzar en favor de la comunitat. La sanció que s’havia imposat era la de 750 euros per extraure residus de l’Ecoparc sense autorització. Aquest import ha estat canviat per la realització de 75 hores de treball amb un màxim de 4 hores per dia.

Els treballs que realitzarà el sancionat son de baixa complexitat, com ara la neteja de la Via Verda, els voltants de l’Ecoparc i altres espais gestionats per l’Ajuntament. Prèviament al començament dels treballs es farà un reconeixement mèdic i se li donarà la formació necessària en matèria de riscos laborals. Aquests treballs es realitzaran durant un mes aproximadament fins a la realització total de les hores.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, destaca que «aquesta solució implica a més dels treballs fets per reposar la situació dels nostres espais comuns, la conscienciació del mal que es fa amb determinades conductes que afecten al medi natural i a la mateixa ciutat».

El nostre ciutat