Actualizado:
18 marzo 2018
22:26

L’Orxa celebra el II aniversari del Mercat de Canèssia

Apta per a tots els públics
Comarca | 13-10-2017 | facebook yahoo twitter

El proper diumenge 15 d’octubre es celebrarà a l’Orxa una edició molt especial del Mercat de Canèssia, es tracta de l’edició que commemorarà el II aniversari de dit esdeveniment que te lloc a la localitat des d’octubre fins a maig, el tercer diumenge de cada mes, i que servirà per a encetar la temporada després de l’estiu.

Pel que fa a la programació de les activitats, a les 9.30h. arrancarà la jornada des de la Plaça de l’Església amb una excursió al despoblat morisc de Canèssia, qui dóna nom al Mercat, guiada pel Grup Excursionista de l’Orxa. Amb una durada aproximada de 2 hores, i apta per a tots els públics, mitjançant aquesta excursió es podrà visitar aquest racó del municipi que amaga tanta història, per tal de descobrir un dels encants del municipi del Comtat.

Acte seguit, a les 11.30h. també a la Plaça de l’Església tindrà lloc l’espectacle teatral i musical "El tresor de Benimassot" de Paco Pascual Soler, així com el taller infantil del bandoler, a càrrec del Grup Sant Roc Teatre Jove, amb l’actuació del cantautor Anselmo Martí.

Per tal de finalitzar, a les 13.00h es realitzarà un taller de muixeranga a càrrec de la Muixeranga Penyeta Blanca de Cocentaina en el que podrà participar tothom que estiga interessat, i per a la qual cosa és recomanable vestir camisa de botons, pantaló vaquer i calçat còmode.

A més de totes aquestes activitats, i com és habitual, hi haurà instal·lades a la Plaça de l’Església des de les 10 fins les 15h. diferents parades amb productes de temporada, ecològics, artesanals i de la persona productora a la consumidora, i en el que es podràn assaborir també diferents productes locals.

Per a més informació es pot consultar el següent enllaç: https://www.facebook.com/events/279...

El nostre ciutat