Actualizado:
19 marzo 2018
15:55

L’aigua ja brolla en la Glorieta i el jardi dels Sindicats de l’Alameda

Conjuntament amb la rebaixa del clor a l’aigua de consum, són algunes de les mesures del nou protocol de la legionel•la
Actualidad | 24-12-2016 | facebook yahoo twitter

Alcoi recupera la normalitat i tres fonts ornamentals ja estan en marxa després de molt anys de no poder escoltar l’aigua als parcs i monuments alcoians.

Aquesta posada en marxa, conjuntament amb la rebaixa del clor a l’aigua de consum, són algunes de les mesures del nou protocol de la legionel•la que té la ciutat, anunciat la setmana passada. Poc a poc, i amb tota la precaució necessària, la ciutat recupera les mesures normals que te qualsevol municipi valencià per fer front a la bactèria.

L’alcalde, Toni Francés, acompanyat del regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez, tècnics municipals i personal de l’empresa Aqualia ha presenciat, al llarg d’aquest matí, la posada en marxa de les dues primeres fonts ornamentals de la ciutat després de molts anys de clausura a causa de les mesures especials contra la legionel•la.

Les dues primeres fonts en obrir-se estan situades a l’emblemàtic Parc de la Glorieta, punt de visita del Nadal Alcoià després de la recent inauguració del parc infantil del Tirisiti. El soroll de l’aigua torna a acompanyar aquest lloc de relax al cor de la ciutat. Després de molts anys de clausura de les fonts, algunes generacions de xiquets alcoians no ha estat mai al recinte amb el soroll de fons de l’aigua.

Després de l’obertura de les fonts de la Glorieta, aquest matí també s’ha posat en marxa, la font ornamental situada al conegut com a parc del Sindicat, a l’Alameda, un dels pocs racons per a famílies en l’Eixample alcoià.

Al mateix temps, els tècnics municipals han estat treballant als últims dies a la Font del Parterre i diferents ubicacions per a continuar obrint progressivament les fonts ornamental de la ciutat, tal i com ja va anunciar la setmana passada en roda de premsa, l’alcalde Toni Francés.

El nostre ciutat