Actualizado:
20 abril 2018
16:00

“L’experiència al capdavant del mercat ha sigut enriquidora”

Paco Marset es jubila després de 10 anys com a president del mercat de Sant Roc i 40 com a venedor
Actualidad | 24-08-2017 | facebook yahoo twitter

Paco Marset, després de 10 anys com a president del Mercat de Sant Roc i més de 40 com a venedor en una de les seues parades de fruita i verdura, es jubila en 65 anys i en molta experiència a l’esquena. Marset ha estat al Consell del Mercat des de 1999 i ha presidit aquesta institució durant les dues últimes legislatures, però, arran de la seua jubilació, un altre treballador del Mercat, Carlos Aracil, li succeirà al càrrec de president.

El procés de jubilació, com ens ha contat, l’ha viscut en total tranquil·litat, recolzat per la seua família. Com diu ell, “és una cosa que havia d’aplegar més prompte o més tard”.

Segons ens va contar el ex President la setmana passada, la seua vivència dirigint el Mercat ha sigut molt bona i molt enriquidora, encara que ja tenia experiència per haver estat en la Cooperativa Catòlica.

Paco Marset ha valorat la seua trajectòria al Mercat de Sant Roc de forma molt positiva, ja que fa més de 40 anys, quan Marset va començar a treballar en la seua xicoteta parada de fruita i verdura, el Mercat no tenia tants serveis i tantes comoditats per als clients com sí hi pot oferir hui en dia. “Sempre hem treballat per donar-li vida al Mercat, sempre em estat immersos en nous projectes”.

El expresident del Mercat de Sant Roc assegura que no hi ha hagut un problema greu al que s’haja d’haver enfrontat com a president ni com a venedor. Tots els projectes per a millorar el servei de venda als que s’ha involucrat han funcionat.

El consum era més elevat

El Mercat de Sant Roc porta obert al públic des dels anys 60 i segons ens ha explicat Paco Marset, “en eixa època, el consum era més elevat, les famílies compraven més perquè tenien més fills i l’oferta era més reduïda, la gent no menjava de forma tant variada com hui en dia. Per això, hem ampliat l’oferta de productes del Mercat, tenim més varietat”.

Visió optimista

El expresident te una visió optimista sobre el futur del Mercat de Sant Roc i sobre el comerç als mercats en general, pensa que, encara que actualment sembla que les grans superfícies o els supermercats tenen una demanda major, continuarà creixent, perquè els nous projectes d’ampliació d’horaris d’apertura i de pàrquing faran més competitiu al Mercat de Sant Roc i a qualsevol mercat que ho aplique.

Per últim, Paco Marset ha volgut dirigir-se als compradors dels supermercats: “crec que deurien de provar a comprar al Mercat, perquè segur que repetiran. Que no es creguen tot allò que diuen dels mercats”.

El nostre ciutat