Actualizado:
25 abril 2018
01:00

L’oferta gastronòmica de la Fira de Tots Sants augmenta amb la creació d’una zona de ’food truck’

Comarca | 13-10-2017 | facebook yahoo twitter

Com es va avançar en la passada presentació oficial, altra de les novetats d’aquesta pròxima edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina arriba de la mà de la gastronomia. Es tracta de la creació d’una nova zona dedicada a les ’food truck’ o també conegudes com les camionetes de menjar per a emportar. Aquestes ’food truck’ s’instal·laran a la zona d’oci del Sol a Sol, a la plaça Mossén Raduan, i completaran així l’oferta de la zona gurmet.

En total hi haurà disponibles un total de 7 varietats gastronòmiques diferents, des de creïlles, hamburgueses gurmet, arròs, pizza, entrepans, productes vegetarians, sense gluten o per a celíacs, i també crepes o salsitxes. Això sí, cada ’food truck’ serà única i no hi haurà dues que oferisquen el mateix. D’aquesta forma s’ha buscat l’especialització del sector i poder oferir una alternativa diferent però sense resultar excessiva.

Aquestes ’food truck’ seran el complement ideal per a les hores de música, dansa i monòlegs que ens esperen a l’escenari del Sol a Sol. Recordem que des de fa uns anys aquest Sol a Sol s’ha convertit en un format concurs que acull fins a tres categories diferents: música, humor i dansa. En aquest moment encara s’està configurant l’horari amb els participants però de segur que tindrem per davant hores i hores de diversió i, ara també, de bon menjar.

El nostre ciutat