Actualizado:
26 mayo 2018
15:55

La Fira de Tots Sants comptarà amb servei de transport nocturn

Per a fomentar la seguretat dels més joves
Comarca | 25-10-2017 | facebook yahoo twitter

La Fira de Tots Sants de Cocentaina presenta novetats importants pel que fa al transport públic, urbà i per carretera per a aquesta edició de 2017. Una de les més importants és l’habilitació d’un servei de transport nocturn que funcionarà les nits de divendres i dissabte entre les localitats de Muro, Cocentaina i Alcoi. És la primera ocasió en què s’habilita aquesta línia, tot pensant a evitar que els conductors més joves facen ús dels seus vehicles personals per a desplaçar-se a Cocentaina per a gaudir amb alguna de les activitats d’oci nocturn preparades. Aquesta línia estarà en funcionament des de les 23 hores de la nit i fins a les 5 hores de la matinada.

Per altra banda, el Departament de Fira ha coordinat amb la Delegació del Govern la instal·lació de fins a 14 senyals turístiques que es col·locaran en l’Autovia, des del port d’Albaida fins als túnels de la Font Roja. Aquesta senyalització pretén re-organitzar millor el trànsit perquè els accessos a Cocentaina siguen més fluids. Amb aquest mateix objectiu, al llarg del poble i de la seua perifèria s’han instal·lat càmeres de seguretat que vigilaran les 24 hores que el trànsit estiga controlat.

Pel que fa al transport entre els aparcaments més allunyats i el començament de la Fira, un any més es posarà a disposició dels visitants un servei d’autobús llançadora que connectarà el recinte comercial amb els pàrquings del Decathlon i de l’Estació Nord.

I no ens oblidem d’altre tipus de transport molt important per a la Fira de Tots Sants, es tracta del tren. Renfe ja ha informat que habilitarà horaris especials per al dia 1 de novembre, inauguració de la Fira, i a més els visitants que arriben amb aquest mitjà de transport tindran l’oportunitat d’arribar des de l’estació amb un microbús que farà el trajecte en uns pocs minuts.

El nostre ciutat