Actualizado:
18 noviembre 2017
18:43

La Fira reforça la vessant d’oci implicant als hostalers locals

Tornarà a haver un espectacle de cloenda a demanda dels veïns
Comarca | 19-10-2016 | facebook yahoo twitter

La Fira de Tots Sants de Cocentaina presenta importants novetats pel que fa a les activitats destinades a l’oci de veïns i visitants. Com ve sent habitual, els darrers anys s’ha treballat per seguir dotant de contingut al certamen, complementant l’oferta comercial amb una programació d’activitats lúdiques per a tots els públics, tant al mateix recinte de la Fira com a altres indrets habilitats per a l’ocasió.

Primerament, en aquest 2016 l’alternativa del ’Fira i Festa’ ha volgut sumar als hostalers locals en la seua programació. Així, durant els 4 dies de Fira hi haurà concerts (amb Esir, Auxili i Kontaminació Akústica), orquestres (Black Band) i dj’s (Dj Àlex Femenia) a l’Espai Fira i Festa del carrer Almudaina, però també actuacions en directe i sessions musicals a diferents establiments del poble (pub La Comarca, pub Dallas 44 i Nou Festa Café Pub). A més, no deixem de banda el concurs ’Sol a Sol’ a la plaça Mossén Eugenio Raduán, on es concentraran els millors talents actuals en les disciplines de música, dansa i humor.

Però aquesta no és l’única novetat d’aquesta 670a edició de Fira. A l’espai gourmet també s’ha incrementat l’oferta amb una major presència de gastronomia local. I pel que fa al mercat medieval, la programació d’actuacions musicals, de carrer o teatre de xicotet i gran format serà constant durant totes les hores del dia entre el ’Palau a Escena’, el ’Petit Palau’, ’Música al Mercat’, ’Qustantaniya’ al Sòc Àrab i el Porrat Valencià al Pla de la Font.

En aquesta mateixa línia de fer de la Fira un espectacle per a tots els sentits, també s’ha programat una exhibició de munta i doma infantil per a la vesprada de la festa local (dilluns dia 31).

Per últim, i atenent a una de les demandes veïnals dels últims anys, en aquest 2016 la Fira de Tots Sants tornarà a comptar amb un espectacular i innovador espectacle de cloenda al Palau Comtal per posar el fermall a aquesta 670a edició.

Mariona Carbonell, regidora de Fira, espera que aquesta intensa programació agrade tant a veïns i veïnes com a visitants: “Per a nosaltres és tan important garantir una bona mostra de productes de tots els tipus com configurar una atractiva programació d’activitats lúdiques. Com sempre diem, es tracta d’oferir a veïns i visitants un paquet complet i una experiència única, que tinguen temps per a adquirir els productes que busquen però també per gaudir de la música en directe, de les múltiples opcions gastronòmiques o de les diferents manifestacions artístiques, entre moltes altres alternatives”.

El nostre ciutat