Actualizado:
18 noviembre 2017
12:08

La Glorieta tindrà un quiosc al costat del parc infantil de Tirisiti

Ocuparà el lloc on estava el gabial d’aus
Actualidad | 09-11-2016 | facebook yahoo twitter

L’Ajuntament d’Alcoi intal·larà un quiosc a l’antic gabial d’aus que hi havia a La Glorieta. El quiosc estarà dissenyat per a que ocupe el mateix espai i mantenint l’estructura actual. Aquest element s’incorpora al nou Parc de Tirisiti, que s’inaugurarà el proper dissabte 12 de novembre, a les 11 hores.

El gabial havia deixat d’utilitzar-se per a albergar pardals degut als actes vandàlics. Tanmateix, l’estructura del gabial es considera un símbol tradicional de La Glorieta i es volia mantindre, però adequant-lo a les necessitats dels ciutadans del segle XXI.

Amb el quiosc també es pretén la dinamització del parc, ja que és cert que no hi ha massa espais a la ciutat on les famílies puguen prendre alguna cosa propera a un parc infantil, i en un lloc com La Glorieta, tranquil i sense trànsit. Jordi Martínez regidor de Medi Ambient comenta al respecte que «dinamitzar la Glorieta és dinamitzar el centre i donar oportunitats d’oci a les famílies, per tant també és donar millor qualitat de vida als ciutadans. Al mateix temps, tindre aquestos espais ens ajuden a potenciar el turisme familiar, sobretot, en l’època del Nadal».

El disseny inicial està pressuposat entre 40.000 i 50.000 euros, ara cal traure a concurs la seua adjudicació per a veure ofertes de diferents empreses. Martínez afegeix: «La idea és que seguint l’exemple de La Glorieta es puguen col•locar més quioscos a la resta dels parcs de la ciutat, un compromís que portàvem al nostre programa electoral».

El nostre ciutat