Actualizado:
23 marzo 2018
15:13
Planes/Ocio | 27-04-2017 | facebook yahoo twitter

La Simfònica Alcoiana anuncia un recital de luxe

Aquest diumenge al Calderón

Aquest pròxim diumenge 30 d’abril l’Orquestra Simfònica Alcoiana, entitat resident al Teatre Calderón d’Alcoi, ofereix un concert especial amb un programa de luxe dissenyat per a l’ocasió. Recordem que aquest recital estava previst per al passat mes de gener, però la nevada que va patir la comarca va obligar a ajornar-lo.

Amb uns mesos de diferència, ara podrem gaudir amb la magistral interpretació de peces tan reconegudes per la gran audiència com és el ’Concierto de Aranjuez’ del mestre Rodrigo, la simfonia núm. 4 de Gustav Mahler o peces d’Strauss, entre d’altres igualment imprescindibles. Gregori Casasempere, director titular de la Simfònica Alcoiana, afirmava que serà un concert “compromés i ambiciós”, tot destacant les col·laboracions amb les quals comptarà l’orquestra, com són les d’Hiroshi Fujii amb la seua guitarra i la soprano Ascensión Padilla. A propòsit de Fujii, Casasempere deia: “tenim una altra vegada l’ocasió de veure tocar al mestre Hiroshi, seguidor d’una nissaga de guitarristes iniciada pel recordat José Luis González”. L’Orquestra Simfònica Alcoiana reuneix entre les seues files a alguns dels músics més virtuosos de la nostra ciutat, convertint-se així amb tot un emblema i una demostració viva de la dedicació i professionalització de la música a Alcoi.

Les entrades per a aquest concert es poden adquirir a la taquilla del Teatre Calderón, al Centre Cultural Mario Silvestre o a la recentment estrenada web www.ticketalcoi.com. A més, cal destacar que en aquesta ocasió s’ha fet una promoció especial destinada als més joves (menors de 25 anys) mitjançant la qual podran adquirir les seues localitats

El nostre ciutat