Actualizado:
20 marzo 2018
16:00

La primera Mostra de Teatre Escolar comptarà amb 15 obres

Una desena de centres prendran part a la primera edició que es celebrarà en abril
Cultura | 13-01-2017 | facebook yahoo twitter

Les arts escèniques dels escolars alcoians tindran una Mostra pròpia, i en ella, es posaran en escena un total de 15 obres de teatre de 10 centres educatius. La iniciativa impulsada per les regidories d’Educació i Cultura, es celebrarà la primera setmana d’abril, amb la intenció de crear cantera d’actors i públic, i consolidant així la gran importància que les arts escèniques tenen en la nostra ciutat.

Del 3 al 7 d’abril, la primera Mostra de Teatre Escolar d’Alcoi veurà la llum, i en escena hi haurà 15 grups de teatre diferents, formats per alumnes, des d’educació infantil fins a secundària. Entre les obres, cal destacar que hi ha grups teatrals de totes les edats.

Per centres, el col·legi Salesianos San Vicente Ferrer és el que més obres presenta, en total tres, una per cicle educatiu. Romeral, Sant Roc, i Horta Major participen també amb dos obres cadascun, i la resta de centres participants són: CEIP Miguel Hernández, CEIP Sant Vicent, IES Andreu Sempere, José Arnauda, Sagrada Familia, i Salesianos Juan XXIII, amb una obra per centre.

Les obres està previst que s’interpreten pel matí per al públic escolar i per la vesprada, per al públic en general, amb una duració mínima de 15 minuts i màxima de 40. Les actuacions tindran lloc en el teatre Principal i en el Centre Cultural Mario Silvestre. I el dia 7 està previst un acte de clausura al Teatre Calderón.

Malgrat no ser un concurs, si que existirà un jurat format per professors i professionals del teatre que realitzaran una valoració de les obres. Des de l’organització s’assegura que totes elles rebran un premi/reconeixement.

El nostre ciutat