Actualizado:
24 febrero 2018
01:00

Més de 120 persones accedeixen a la Piscina Municipal en les primeres hores d’obertura

S’inicia la temporada de piscines a Alcoi
Actualidad | 15-06-2017 | facebook yahoo twitter

Aquest matí ha obert la piscina municipal José Trenzano Alós amb una gran assistència. A les 12 hores havien accedit 124 usuaris, la piscina de Caramanxel Juan Agudo Garat i la de Batoi, obriran el dijous 22. Durant els darrers mesos, s’han fet moltes millores a les piscines que mantindran els preus del 2016.

Cal destacar que s’han repintat les 3 piscines municipals, tant als gots com a la zona de platja, instal·lant més ombrel·les per augmentar les zones amb sobra. També s’ha adequat la pista poliesportiva, que s’ha repintat, polit i han instal·lat tanques de seguretat.

El regidor d’Esports, Alberto Belda ha recordat que «Hem fet moltes millores seguint les indicacions dels usuaris i altres que hem considerat per seguir millorant aquest servei, ja que des que estem governant hem dignificat les piscines i augmentat l’afluència, any rere any hem de realitzar diferents tasques de manteniment, i millora segons les necessitats de cada instal·lació, les inversions per millorar les piscines municipals, unit a les noves tarifes i la implantació de bons que vam crear, va produir un considerable augment d’usuaris respecte en les darreres temporades respecte a les anteriors, convidem a tots a gaudir-ne com a oferta lúdica, esportiva i d’oci, aquest any en tan sols dues hores ja hi havien més de 120 persones a la piscina». Belda, recorda que «aquest any mantindrem els preus i els abonaments, ja que han tingut molt bona acollida». D’aquesta manera: l’entrada serà gratuïta a totes les piscines per als menors de 5 anys. A més els joves entre 6 i 16 anys i els jubilats pagaran un preu d’1,50 euros d’entrada única, i per als majors de 16 anys l’import de l’entrada és de 3 euros.

A la Piscina Municipal José Trenzano Alós, a més s’hi han complert dues peticions dels usuaris, per una banda s’han pintat els esglaons amb una pintura rugosa, que evita les relliscades i també s’han instal·lat unes baranes al costat de la cadira d’accés per a les persones amb mobilitat reduïda el que els permet entrar millor a la piscina. A més han adquirit, més cadires i s’ha reparat part de la grada.

Per la seua banda, la piscina del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, han adquirit un nou Skimmer, més modern. Aquest element forma part del circuit d’aspiració d’aigua de la piscina. Els skimmers tenen una funció d’aspiració i retenció de residus molt importants encara que la seua funció principal és «beure l’aigua de la piscina», ja que aspiren l’aigua de la superfície de la piscina per a la seua filtració i tractament. Els skimmers incorporen un cistell recollidor fulles de gran capacitat. Aquest cistell interior actua de colador, recollint la brutícia més gran. A més, de l’adequació habitual, també han ancorat l’escala que van adquirir fa dos anys. En la piscina de Batoi s’ha fet la posada a punt i manteniment habitual. Obrirà el 22 de juny.

L’horari de les piscines serà de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores i la venda d’abonaments de temporada es farà a les oficines del Centre d’Esports al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. La resta de modalitats a les piscines municipals.

Recordem que entre les mesures que es van crear hi havia la gratuïtat de totes les piscines a nens i nenes menors de 5 anys, preus reduïts per als joves entre 6 i 16 anys i jubilats, així com la reducció del preu de l’entrada per als majors de 16 anys. Pel que fa als bons recordem que hi ha de 20 o 50 tiquets per a tots els trams d’edats, a més d’un abonament que permet accedir a les piscines durant tot el període d’obertura, sense limitació de banys, incloent-hi models de bons familiars.

El nostre ciutat