Actualizado:
19 marzo 2018
15:55

Més de 600 persones participaran a la XI Sant Silvestre alcoiana

El corredor Vicent Carchano donarà l’eixida, a les 18 hores
Deportes | 30-12-2016 | facebook yahoo twitter

Demà tindrà lloc l’edició número 11 de la Sant Silvestre alcoiana, on s’han inscrit 600 persones, de les quals 150 són nens. Aquesta és una prova lúdica no competitiva consolidada ja a la nostra ciutat.

La recollida de dorsals es podrà fer el mateix dia 31 al Passeig Cervantes, de 12 a 14 hores, i des de les 15’30 fins que comence la prova.

Cal ressaltar que aquest any donarà la sortida Vicent Carchano, del Club Atletisme Alcoi, un veterà que sempre ha estat implicat en l’atletisme i que després de patir una malaltia l’any passat, un cop ja recuperat rep aquest merescut homenatge.

La prova per als més petits començarà a les 16’30 hores al Passeig de Cervantes, on correran 200; 300; 400; 800 o 1.300 metres, depenent de l’edat.

A les 18 hores serà el torn dels adults, que partint des del citat parc de Cervantes faran el mateix recorregut d’anys anteriors, passant per Els Alçamora, Pont de Sant Roc, Alameda, Pont de Sant Jordi, Sant Tomàs, Plaça d’Espanya, Carrer Pintor Casanova, Placeta del Carbó, Sant Miquel, Santa Maria, Carme, Puríssima, Sant Jaume, Barranc de Na Lloba, accés de l’esquerra fins al pont de Maria Cristina anada i tornada, per sobre del parc fins Algezares, llit del riu, de nou Barranc de Na Lloba, Bisbe Orberà, Capellà Benlloch, País Valencià i Pont de Maria Cristina. La meta final s’ubicarà a Cervantes.

Una novetat d’aquest any és que a través de la regidoria de Democràcia Participativa, les associacions de veïns van a sumar-se a la iniciativa i amb motiu del seu 40 aniversari, estarà el seu logo a les medalles que s’entreguen als participants.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, destaca que "estem davant d’una prova en la que pot participar tota la família, és una bona forma de començar el Cap d’Any, no es dona premi al guanyador, però si a les millors disfresses, és una de les principals característiques d’aquesta prova lúdica", indica.

El nostre ciutat