Actualizado:
23 noviembre 2017
19:00
Planes/Ocio | 21-03-2016 | facebook yahoo twitter

Muro destí turístic, gastronòmic i ecològic de la mà de la ruta de Microvinya

Amb l’arribada de la primavera, nous flaires acaronen la vall envoltada per les serres del Benicadell i la Mariola. A Muro el foc de les tradicionals fogueres de la vespra de Sant Josep obri pas al dinamisme dels mesos festius que vindran a continuación, i enguany, a més, acompanyat d’uns dies per gaudir de Sensacions, Emocions i Sentiments amb la rutra de Microvinya.

De fet, els dies de les vacances de Setmana Santa i Pasqua, són ideals per eixir al camp en família o amics.

I en aquest sentit, el Celler la Muntanya vol celebrar aquestes dates de vacances amb tothom que vulga viure i conviure d’una forma especial, gaudint de la natura, la cultura i la gastronomía. I per això, ha llançat i organitzat sis sessions de visita els dies 24, 25 i 26 de març a les seues instal·lacions i a altres enclavaments interessants a nivell cultural, mediambiental i gastronòmic per descobrir allò que amaga el patrimoni murer. Una iniciativa que de bon grat ha rebut l’Ajuntament de Muro, tot sent recolzada per les regidories de Medi Ambient, Cultura i Promoció Econòmica i Turisme, ja que aglutina la tasca interdisciplinaria per donar a conèixer tot el potencial que existeix a aquest poble del comtat, a més de dinamitzar econòmicament el sector agroalimentari i hostaler amb la participació de l’aiguasal de la Bodega Esteve, el pa i mones de Forn de Pa Silvestre, l’embotit de la Carnisseria de Mari Carmen Tarrazó o els productes dels comerciants del Mercat Municipal “La Mistera”.

A més també eixisteix la possibilitat de gaudir per lliure de l’estada amb els passejos per l’entorn natural de Muro i l’oferta gastronòmica i d’allotjament a molts dels restaurants de la zona, com ara el Restaurant la Vil·leta (Hotel Vila de Muro), el Restaurant Casa Calvo (Muro), el Bar-Restaurant La Música o el Restaurant l’Escaleta (Cocentaina).

Durant aquestes vacances qui vulga podrà conèixer Muro i el seu entorn, amb la visita al Celler La Muntanya, tot tastant els vins, conèixer la seua filosofía cristal·litzada en el Projecte Microvinya que te la seua seu a la casa Alonso. Un emblemàtic monument, on la seua visita permetrà conèixer la nostra història, la cultura i la gastronomía revivint la interessant experiència de redescobrir com es vivia i treballava el vi al segle XVIII, en una casa de l´any 1757.

El programa que ofereix el celler la Muntanya és el següent:

Dijous 24, divendres 25 i dissabte 26:

– Matí, de 10 a 13:30 hores.

Prèu per persona 15 €. Inclou: Visita al Celler en casa Alonso, Esmorzaret (coques, embutit i aiguasal) + Tast de 3 vins (1 blanc i 2 negres) + Ruta de Microvinyes + Visita Celler la Muntanya.

– Vesprada, de 16 a 19:30 hores.

Prèu per persona 15 €. Inclou: Visita Celler la Muntanya + Berenaret de Pasqua (sobrassada de volteta, llonganissa de pasqua i mona) + Tast de 3 vins (1 blanc i dos negres) en la xopà del Riu d’Agres, Microvinya de Setla. Màxim 30 persones per sessió.

Més informació:

https://t.co/NohG7LLv8b

https://t.co/RS4f8QN4tq

http://www.ondavasca.com/#/audios/a...

Es recomana reservar en 608 108 833 o al correu electrònic: visites@cellerlamuntanya.com

El nostre ciutat