Actualizado:
21 marzo 2018
19:34
Locos por... | 20-02-2017 | facebook yahoo twitter

Nascut de la creativitat

“Si t’agrada una cosa, vés a buscar-ho, no esperes que ella vinga a tu”. Sota aquest lema ha avançat sempre Jordi Romans, publicista alcoià, que als seus 32 anys ha sigut nomenat Director Creatiu de l’agència publicitària Publicis Madrid.

Pas a pas i sense desistir mai en la lluita, Jordi ha acumulat una gran quantitat de reconeixements al seu esforç i talent, el més important d’ells, el premi ‘Young Lion Film’ del festival publicitari de Cannes, en 2013.

El fet de guanyar la fase nacional, amb un anunci de Coca-Cola, els va atorgar el privilegi de ser els representants d’Espanya en la gala final, en la que competirien contra 37 països de tot el món.

Una vegada en Cannes, l’objectiu era crear una campanya per a una organització benèfica que lluita per la salut de les persones majors, en un període de 48 hores.

Sense actors i sense eixir de l’habitació de treball que els van proporcionar, l’equip de l’alcoià es va fer amb el primer premi per davant de el Japó i Canadà. Jordi va arreplegar el guardó sota el lema en la seua camiseta ‘Alcoi té un or’.

Convertint-se així en el primer equip espanyol en guanyar aquest premi i en uns dels joves creatius més importants i cotitzats en l’àmbit internacional, Jordi afirma estar “molt a gust” en Publicis, on assegura estar en “molt bones condicions”.

Un Viatge Alcoi-Madrid

Després de cursar els seus estudis bàsics en Alcoi, Jordi va entrar a la carrera de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d’Alacant (on va conéixer a René) amb l’únic objectiu d’accedir en segon curs a la titulació de Periodisme. Sense voler-ho ni saber-ho, es va adonar que la seua passió era realment la publicitat, i en concret, la part creativa, així que va decidir finalitzar la carrera i posteriorment realitzar un màster en Creativitat Publicitària a Barcelona. Amb el seu company René de la mà, van ser contractats en 2010 per l’agència Contrapunto Barcelona. Només va haver de passar un any perquè els arribara l’oferta de Publicis Madrid, on van entrar directament a treballar amb marques importants, la més habitual d’elles, Renault, amb la qual van guanyar els seus primers premis. A partir d’ací i a cop de treball i esforç, Jordi lluita dia a dia per demostrar a tot el món el seu talent i l’amor cap a la seua professió.

El nostre ciutat