Actualitzat:
17 octubre 2018
21:00

Quasi 2.000 escolars han assistit a Alcoi als concerts “Tubs i Tubes”

Els concerts han introduït el públic escolar al món de la música
Cultura | 27-10-2017 | facebook yahoo twitter
- Idioma de l'article:
.

El cicle, organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi i l’Obra Social “la Caixa” ha fet quatre concerts matinals en dos dies, 25 i 26 d’Octubre, al Teatre Calderón.

Acompanyats de professors i tutors, així com alguns pares, els centres que han participat són de la ciutat d’Alcoi, (Andreu Sempere, Salesians St. Vicent Ferrer, La Presentació, El Romeral, Miguel Hernández, Horta Major, St. Vicent de Paúl, AIN, Tomàs Llàcer) però també de les comarques, amb alumnes vinguts de Muro, Confrides, Benilloba, Bufali i Oliva-la Safor.

Els concerts han introduït el públic escolar, entre els 5 i els 14 anys, al món de la música i els instruments de metall, des d’una perspectiva didàctica. L’experiència de l’equip artístic i pedagògic de l’Auditori de Barcelona i d’Educaixa, que prèviament havia reunit el professorat alcoià i facilitat material elaborat expressament per a preparar-ho, ha posat a l’abast dels xiquets i joves unes sessions gratificats i efectives per a la finalitat buscada.

El nostre ciutat