Actualizado:
19 noviembre 2017
19:51

Rubén Fresneda dissenya el cartell del 9 d’Octubre

El pintor alcoià de 28 anys ha fet ja diverses exposicions
Cultura | 06-09-2016 | facebook yahoo twitter

L’elecció que aquest any ha fet la regidoria de Cultura per al disseny del cartell que anuncia la celebració del 9 d’octubre, ha caigut en el pintor Rubén Fresneda, de 28 anys. L’autor compta amb diverses exposicions, d’entre les que ha destacat més recentment, "Alfanumèrics".

L’obra està formada exclusivament per números i, amb el roig, el groc i el negre com els únics colors protagonistes del disseny.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, comenta: «El cartell d’enguany està inspirat en la col·lecció ’Alfanumèrics’ que Rubén Fresneda ha exposat a diferents llocs. Ens trobem, per tant, davant d’un disseny plenament integrat en la seua obra, fruit de la investigació i treball que va realitzar per aquest conegut treball».

Recordem que aquest any, l’Ajuntament vol donar «més entitat» a la festa del 9 d’Octubre a la ciutat. Ja s’ha anunciat que el manifest tindrà lloc al Teatre Calderón i que, per primera vegada, es crearan els Premis 9 d’octubre. En la seua primera edició, els guardons recauen en el poeta Joan Valls, a títol pòstum, i el premi col·lectiu en el 40 aniversari de les associacions de veïns. També hi haurà altres novetats que s’anunciaran les pròximes setmanes.

El nostre ciutat