Actualizado:
19 noviembre 2017
19:51

Ruta de contacontes en Agres

Hui divendres amb Rosanna Espinós i Jordi Carbonell
Comarca | 19-08-2016 | facebook yahoo twitter

Les Nits de Contes contiuen hui divendres amb una nova edició a Agres. A partir de les 20:30, començarà una ruta de contacontes des de la plaça de l’Assut d’Agres, continuarà per la font d’Enmig i acabarà davant de l’església. Els professionals convidats són Rosanna Espinós i Jordi Carbonell, dos actors de reconegut prestigi i experiència en l’animació cultural.

Des de la Coordinadora pel Valencià, entitat organitzadora de les rutes, juntament a la Mancomunitat, Francesc Gisbert ha explicat que la ruta estarà dedicada a narrar i dramatitzar rondalles d’Enric Valor. El motiu és que el 22 d’agost se celebra el 105 aniveresari del naixement d’un dels nostres escriptors més universals. Les rondalles “El mig pollastret” , “El lleó del Benicadell”, “El dimoni fumador” ,“I queixalets també” i “Els tres plets de Pasqua Granada” sonaran pels carrers d’Agres en un acte gratuït i per a tots els públics, que ha tingut molt bona acollida i participació en les edicions anteriors a l’Orxa, Alfafara i Gaianes. L’homenatge a Enric Valor es completarà amb la pujada anual a l’Alt de Guisop de Castalla, el 22 d’agost, organitzada pel Centre Cultural Castellut.

Les rutes de contacontes formen part d’un projecte d’animació a la lectura i difusió del patrimoni cultural, Viatjant i llegint. Continuaran a la tardor, transformades en Matins de Contes, a la resta de localitats de la Mancomunitat: 17 de setembre a Alqueria d’Asnar; 1 d’octubre, a Alcoi; 15 d’octubre Cocentaina; 23 d’octubre Muro; Banyeres.

El nostre ciutat