Actualizado:
17 octubre 2017
01:00
Locos por... | 03-08-2016 | facebook yahoo twitter

Torna la fira per posar en valor la qualitat de la tomaca de L’Orxa

El proper diumenge 7 d’agost tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de l’Orxa la II Fira de qualitat de la tomaca de l’Orxa. Una fira per tal de posar en valor i premiar la bona qualitat de les tomaques cultivades en el terme municipal de la població i que en la primera edició de l’any passat va rebre molt bona acceptació, amb un total de 16 participants.

Enguany, per tal de que aquelles persones que no cultiven tomaques puguen també participar-hi s’ha introduit una nova modalitat: la de plats elaborats amb tomaca. En aquesta modalitat els interessats en participar hauran de presentar plats on l’ingredient fonamental siga la tomaca, en concret enguany consistirà en presentar com a plat tomaques fetes al forn, plat conegut com a "renyons" de masero.

La Fira començarà a les 10 hores, tot i que els interessats en participar hauran de presentar i entregar tant les tomaques com els plats elaborats a les 9. Aquells que vullguen participar en la modalitat de tomaques cultivades han de fer entrega d’un total de dos quilograms de tomaques, amb les quals es realitzarà una amanida de tomaca, acompanyada amb pa, per tal de convidar a tots els assistents una vegada haja finalitzat la deliberació del jurat.

El nostre ciutat