Actualizado:
21 marzo 2018
20:00

Troben el cos sense vida de l’home desaparegut el passat divendres

Un dispositiu d’emergència format per 20 efectius i l’helicòpter de la Guàrdia Civil han trobat el cos a les faldes del Castell de Cocentaina
Comarca | 07-11-2017 | facebook yahoo twitter

L’Ajuntament de Cocentaina, mitjançant la mateixa alcaldessa Mireia Estepa, ha informat de la fatal notícia de la troballa del cos sense vida del firer desaparegut el passat divendres 3 de novembre. Des de primera hora d’aquest dimarts, un dispositiu format per 20 efectius (entre Policia Local, Guàrdia Civil, ACIF i Protecció Civil, amb la col·laboració del Centre Excursionista Contestà i la mateixa alcaldessa) han recorregut la serra contestana a la recerca d’aquest home de 56 anys després de rebre l’avís de la seua pròpia família. Precisament va ser a última hora del dilluns quan es va decidir activar, per part de la Policia Local, el pla d’emergències del 112 i de rescat. Aquesta decisió es va prendre després de reunir-se la mateixa alcaldessa Mireia Estepa, el regidor de Seguretat Marcos Castelló, els responsables de Policia Local i Guàrdia Civil, amb la família de l’home desaparegut.

Al voltant de les 12:15 hores d’aquest dimarts l’helicòpter de la Guàrdia Civil ha estat el que ha localitzat el cos a una de les faldes del Castell de Cocentaina. A hora d’ara es desconeixen les causes de la mort i l’autoritat judicial s’ha encarregat de l’assumpte.

El nostre ciutat