Actualizado:
26 marzo 2017
06:54
Locos por... | 03-03-2016 | facebook yahoo twitter

VerdCel celebra 10 anys de l’edició del seu primer disc, PaisViatge

Aquest 2016, Alfons Olmo celebra 10 anys de cançons, des de la publicació del primer LP de VerdCel, PaisViatge (Cambra Records, 2006). Per aquest motiu, llancen Estacions són cançons, un disc autoeditat amb una selecció dels temes més representatius de la seva trajectòria i que es podrà descarregar de forma gratuïta des de http://www.verdcel.com/estacions a partir del dimecres 16 de març. Un regal al públic que conté temes del seu debut i dels seus altres treballs d’estudi: Sàmara (Propaganda pel Fet!, 2008), Els dies del Saurí (Temps Record, 2012) i Argilaga (Temps Record, 2014). Aquesta novabpublicació s’acompanyarà del llançament de diversos videoclips de cançons del recopilatori creats per l’ocasió de la mà de diversos realitzadors.

Estacions són cançons (autoedició) és molt més que una compilació, és un agraïment per aquesta dècada on ha trepitjat escenaris d’arreu dels Països Catalans, la resta de l’Estat i Europa. Una retrospectiva de la trajectòria feta fins ara amb la vista posada al futur, en la que es teixeixen i es creen plecs entre els quatre treballs que conformen una de les discografies de més qualitat dels últims anys.

NOU CLIP: ’LA FONT I L’EXCURSIONISTA’

Aquest és el primer dels videoclips amb els que s’anirà presentant Estacions són cançons. "Quan ens plantejàrem abordar ’La Font i l’excursionista’, una cançó que parla de viure l’experiència i de gaudir del camí, decidírem amarar-nos de la cançó i fer el mateix. Així que decidírem anar al picbmés alt del País Valencià, el Penyagolosa", explica Túbal Perales, realitzador del clip que des de el segell Mésdemil ha treballat l’audiovisual per propostes com les de La Gossa Sorda, Pau Alabajos, Rapsodes i Aspencat. Túbal i el seu equip han copsat l’esperit de la cançó acompanyant l’acció i gaudint del trajecte; com ell mateix explica "fent d’excursionistes mentre anaven quadrant plànols".

VerdCel treballa la Cançó de manera única, barrejant amb naturalitat influències modernes amb arrels mediterrànies. Una proposta de convicció interdisciplinària en la qual es té cura i es cuida fins al mínim detall tant el contingut (les cançons i la imatge) com el continent (l’edició dels treballs) i la seva presentació sobre l’escenari.

El nostre ciutat