Actualizado:
24 noviembre 2017
01:00
Estilo | 20-08-2016 | facebook yahoo twitter

X Meruts Festival d’Ontinyent

El 23 d’agost a l’Estadi El Clariano

Una dècada després de la seua primera edició en 2007, el Meruts Festival d’Ontinyent celebrarà el seu X aniversari ampliant les activitats paral·leles a les actuacions musicals que tindran lloc el 23 d’agost a l’Estadi El Clariano. Una exposició retrospectiva, un sopar d’aniversari o una matinal de tallers al parc del Mestre Ferrero s’afegeixen a la programació que organitza l’Assemblea de Joves Meruts.

Per celebrar que es compleixen deu anys del que s’ha convertit en una cita de referència en l’estiu musical valencià, ja es pot anar a visitar l’exposició de X anys de Meruts Festival al Ateneu Popular de Ca la Mera, i prompte es celebrarà el tradicional sopar de la Comparsa Alternativa el 25 d’agost, altra iniciativa dels Joves Meruts dintre de les festes d’Ontinyent al mes d’agost.

Quant al propi dia del festival, el 23 d’agost, la jornada començarà amb una matinal de tallers al parc Mestre Ferrero, que inclourà activitats adreçades a diversos públics de manera prèvia a la nit de concerts que tindrà lloc a a l’Estadi El Clariano. Aquest recinte obrirà les seues portes a les 20:45 hores, per donar pas a les actuacions dels grups “Auxili”, “Smoking Souls”, “El Diluvi”, “Sva-Ters”, “Funkiwis” i “Karma”.

El nostre ciutat